Kraszer Napisano 14 Lipca 2017 #498223 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Jeśli komuś znudziła się funkcja admina bądź nie chce już być w tym gronie to w tym temacie można złożyć swoją rezygnację. Lepiej jest nie blokować miejsca innym jeśli ktoś wcale nie gra bądź gra od święta do święta. Jeśli nie będzie informacji, a sami zweryfikujemy admina, który nie jest aktywny zostanie pozbawiony flag administracyjnych bez podania mu przyczyny. Wyjątkiem degradacji jest wpis w księdze nieobecności bądź poinformowanie Opiekuna o zaistniałej sytuacji w jakikolwiek sposób, np. prywatna wiadomość steam/forum lub innym komunikatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 31 Sierpnia 2017 #500079 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Rezygnuje z rangi Admina serwera only DD2 Powód: Brak czasu, z przyczyn osobistych zostałem zmuszony do nadgodzin, w weekendy też jestem zajęty myślałem że miesiąc wystarczy i będę mógł wrócić do normalnej gry niestety nic nigdy nie układa się tak jakbyśmy chcieli. Dziękuje za szanse a także za pomoc w przypomnieniu sobie kilku spraw związanych z amxx :). Rwa Near Zbyhu Zero Ahmead Dzięki za wszystko ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2018 #504506 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 ----->>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2018 #504507 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi