Skocz do zawartości

Odwolanie

ETR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam o godzine 23:41 gram sobie na pochylnii i nagle wchodzi Szanowny Pan LULEKZOID i daje mi bana :

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Reason: 'cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2690209'
[AMXBans] Your IP: '94.254.225.174'
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your console.

bez ssow i bez sprawdzania nie siedzial na SPECT 

co tu moge duzo pisac nie mam ani SS-ow ani Demka wiec prosze o ub lub o rozpisanie demka

Szanowny pan LULEKOZOID ma komendę gdzie jest widoczny w CT a jest na spect.

Szanowny pan LULEKOZOID stwierdza, że nie będziesz grał na serwerze bo się palisz na prywatnych/publicznych setach ze zmienionymi dll'kami.

Szanowny pan LULEKOZOID pokazuje SS z rozmowy, jak szanowny pan ETR potwierdza, że gra/ł na cheatach i głupio udaje, że teraz już tak nie gra - http://screenshot.sh/mKVndPd2UHE9X .

Nie będę się z Tobą męczył, byłeś tutaj zbanowany jeszcze przed usunięciem pozostałych banów i grałeś odpalony na innych kontach.

EOT.

Jezeli Szanowny Pan Lulek zacząl temat niech mi Pan Lulek wytlumaczy dlaczego usuwa demka hltv ze swojego mixowego serwera palac sie co mix ?

A to ze napisal to tylko i wylacznie moja sprawa nie masz dowod na to ze sie palilem w jakis sposob wiec nie wiem po co zaczynasz temat .

NAJBARDZIEJ KOMERCYJNE JEST TO ZE SAM SIE ODPALASZ i nie grajac na pochylnii banujesz ludzi ( bo ktos sie skarzy na ETR )

dalej niewidzepowodu

ah zapomnialem dodac Szanowny pan LULEKOZOID stwierdza, że nie będziesz grał na serwerze bo się palisz na prywatnych/publicznych setach ze zmienionymi dll'kami. udowodnij mi

oo dowod ELH4K XDDDD tak dowod ale nie z serweru pochylnii wiec niewiem po co to wstawiasz:)

nie wiem co to ma wspolnego z tym banem

absurdem jest ten twoj ss z rozmowy ktory nie ma nic wspolnego z tym tematem 

@LULEKOZOID oraz @Blaka te Siec interesuje tylko i wylacznie Pochylnia. Zadne bany z serwerow mixowych,publicznych blow itd. itp. etc. Tutaj sa nie istotne. Jesli zaden z was nie ma dowodow na wine gracza to dostanie Ub i nawet zrobie to osobiscie. 24h na dostarczenie dowodow ze gracz sie pali...

1.Podstaw pod wzór:

2.  @ETRW folderze csstrike zapisało ci się demko pochylnia.demo (czy jakoś tak). Musisz nam go podać

3.  @LULEKOZOID twój ban , więc będziesz musiał rozpisać demko (chyba że gracz tego nie zrobi)

4.

@Blaka bany z innych sieci nas nie interesują 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...