ETR Napisano 30 Lipca 2017 #498865 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Witam o godzine 23:41 gram sobie na pochylnii i nagle wchodzi Szanowny Pan LULEKZOID i daje mi bana : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2690209' [AMXBans] Your IP: '94.254.225.174' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. bez ssow i bez sprawdzania nie siedzial na SPECT co tu moge duzo pisac nie mam ani SS-ow ani Demka wiec prosze o ub lub o rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 30 Lipca 2017 #498866 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Szanowny pan LULEKOZOID ma komendę gdzie jest widoczny w CT a jest na spect. Szanowny pan LULEKOZOID stwierdza, że nie będziesz grał na serwerze bo się palisz na prywatnych/publicznych setach ze zmienionymi dll'kami. Szanowny pan LULEKOZOID pokazuje SS z rozmowy, jak szanowny pan ETR potwierdza, że gra/ł na cheatach i głupio udaje, że teraz już tak nie gra - http://screenshot.sh/mKVndPd2UHE9X . Nie będę się z Tobą męczył, byłeś tutaj zbanowany jeszcze przed usunięciem pozostałych banów i grałeś odpalony na innych kontach. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 30 Lipca 2017 Autor #498867 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Jezeli Szanowny Pan Lulek zacząl temat niech mi Pan Lulek wytlumaczy dlaczego usuwa demka hltv ze swojego mixowego serwera palac sie co mix ? A to ze napisal to tylko i wylacznie moja sprawa nie masz dowod na to ze sie palilem w jakis sposob wiec nie wiem po co zaczynasz temat . NAJBARDZIEJ KOMERCYJNE JEST TO ZE SAM SIE ODPALASZ i nie grajac na pochylnii banujesz ludzi ( bo ktos sie skarzy na ETR ) dalej niewidzepowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 30 Lipca 2017 Autor #498869 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Udajesz gwiazde a nią nie jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 30 Lipca 2017 Autor #498870 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 ah zapomnialem dodac Szanowny pan LULEKOZOID stwierdza, że nie będziesz grał na serwerze bo się palisz na prywatnych/publicznych setach ze zmienionymi dll'kami. udowodnij mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaka Napisano 30 Lipca 2017 #498871 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 http://www.jazdapodropsach.xaa.pl/amxbans/ban_list.php?bid=2725 Jest dowód elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 30 Lipca 2017 Autor #498872 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 oo dowod ELH4K XDDDD tak dowod ale nie z serweru pochylnii wiec niewiem po co to wstawiasz:) nie wiem co to ma wspolnego z tym banem absurdem jest ten twoj ss z rozmowy ktory nie ma nic wspolnego z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 30 Lipca 2017 Autor #498873 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 0 dowodów wiec prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 31 Lipca 2017 #498876 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 @LULEKOZOID oraz @Blaka te Siec interesuje tylko i wylacznie Pochylnia. Zadne bany z serwerow mixowych,publicznych blow itd. itp. etc. Tutaj sa nie istotne. Jesli zaden z was nie ma dowodow na wine gracza to dostanie Ub i nawet zrobie to osobiscie. 24h na dostarczenie dowodow ze gracz sie pali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 31 Lipca 2017 #498877 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 1.Podstaw pod wzór: 2. @ETRW folderze csstrike zapisało ci się demko pochylnia.demo (czy jakoś tak). Musisz nam go podać 3. @LULEKOZOID twój ban , więc będziesz musiał rozpisać demko (chyba że gracz tego nie zrobi) 4. @Blaka bany z innych sieci nas nie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 31 Lipca 2017 #498883 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Gracz stworzył nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 31 Lipca 2017 #498885 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi