Aragorn Napisano 1 Sierpnia 2017 #498966 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Możecie uzasadnić swój głos w komentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sNaKe! Napisano 1 Sierpnia 2017 #498974 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Oddaję swój głos dla Aliena gdyż jest on najbardziej aktywnym adminem jakiego kojarzę z serwera. Zawsze szybko interweniuje i nie boi się dawać banów gdy ktoś na nie zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 1 Sierpnia 2017 #498977 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Ja głosuje na madzię bo jest pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 1 Sierpnia 2017 #498980 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Glos na Magde dla zasady. Przynajmniej nie daje nieslusznych kickow jak pewien admin jeszcze przed dolaczeniem do gry na serwerze (Ten kto widzial ten wie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodzak1992 Napisano 2 Sierpnia 2017 #498985 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Oddaje glos na Alien poniewaz 1 interwencje 2 pomocny 3 aktywny 4 kultura oddalbym glos na fraga jeszcze ale niestety mozna tylko 1 glos oddac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 2 Sierpnia 2017 #499036 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ewidentnie tutaj wygrywa BloodyAlien. Nie raz jak grałem na serwerze to pokazywał iż jest godny rangi, jego postawa była normalna, nie spamował na Y@, każdą osobę którą poprosiłem na U@ to sprawdzał. Dzięki! Admini powinni brać przykład z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #499073 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Adminem miesiąca lipiec zostaje BloodyAlien. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #499074 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi