.PoLaQ. Napisano 1 Września 2017 #500096 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Nick na serwerze: Hash. Wiek: 18. Znajomość AMXX: 8. Doświadczenie: Bardzo duże miałem admina na wielu sieciach których nie będę reklamował więc nie napisze. Posiadałem swój serwer CodMod ale pózniej się rozpadła ekipa no i cała serwerownia. Doświadczenie w adminowaniu mam duże jak mówiłem miałem adminów na rożnych serwerach i dawałem rade bez żadnych przeszkód. Staż w CS'a: W csa tak naprawde gram od bardzo długiego czasu naprawdę nie umiem zliczyć bo tu miałem przerwę tu wracałem do cs 1.6 tu do Go i tak na zmianę, SteamID: STEAM_0:1:221371613 Link do profilu banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:221371613 Link do profilu Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/HaSH/79.133.192.56:27015/ Kontakt: Pw Steam Gg Skype Fb Ts3 Discord Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać: Dlaczego ja, A wiec może nie jestem jakąś znaną osobą na serwerze ale bywam już bardzo często na serwerze i gram sobie. Godzin mam mało ale nabijam z dnia na dzień coraz więcej. Chciał bym zapobiec i uniemożliwić grę cziterą którzy trafiają się często na serwerze i akurat wtedy nie ma żadnego admina na serwerze albo na forum. Jestem miłą spokojna osoba lubię dużo pomagać osobą które mają z czymś problem dlatego też chciał bym i tu pomoc jak że jestem jednym z graczy który uczęszcza na wasze serwery i gra na nich. A wiec w jednym słowie chce zapobiec gry CZITEROWI... Ps. Reklamy wstawię w dziale reklamuj nas ale czekam bo robią się bo zamówiłem 850 reklam serwerowni Dziekuje Pozdrawiam Hash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 1 Września 2017 #500102 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Jestem na :Tak +AMXX +Doświadczenie +wiek +steam +zglasza na u@ +posty -/+ GT ale da się szybko nadrobic Więc adminów mało,a kolejna osoba do pomocy się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 2 Września 2017 #500107 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Jestem na :Tak +AMXX +Doświadczenie +wiek +steam +zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Września 2017 #500131 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Września 2017 #500132 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi