Administrator VisTeR.' Napisano 9 Września 2017 #500366 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Jak większość z was zauważyła został zmieniony styl na forum. Na starym większość rzeczy była zepsuta lub nie działała prawidłowo o czym wiecie. W obecnym stylu cześć rzeczy została naprawiona, jednak nie wszystko do się zrobić od razu. W tym temacie proszę pisać co nie działa prawidłowo. Teraz kilka rzeczy które nie mogą być teraz naprawione. Od razu pisze dlaczego. Wymagana jest aktualizacja która nie może zostać wykonana ponieważ licencja nie jest przedłużona. Z tego względu niektórych profili nie da się przeglądać. To tyle, czekam na wasze odpowiedzi i opinie na tematy stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Września 2017 #500367 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Wszystko ok, prócz tego, że jest za jasno teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardasars Napisano 9 Września 2017 #500371 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Jasna wersja forum jest do zmiany + wywalcie te reagowanie na posty wystarczy zwykle Lubie To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PoLaQ. Napisano 9 Września 2017 #500372 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Proponuje zmiane koloru Admin Serwera wyglada on jak Uzytkownik i za jasno w chu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 9 Września 2017 #500382 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 A mi ten kolor się podoba. Kolor starej Pochylni (jakieś 2 lata temu). Good job Croxiu & /dev/null Poprawcie stronę mobilną. Wejdźcie przykładowo na "Ogłoszenia" i będziecie wiedzieć o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 10 Września 2017 #500394 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Oczy mnie bolą od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Września 2017 #500399 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Num troche prawda - oczy mogą zaboleć. A tak sie spytam (z ciekawości) czego nie jest przedłużona licencja? PS. Ja mam propozycje aby po naciśnięciu na odpowiednią legende grupy (http://www57.zippyshare.com/v/f7aj9qno/file.html) wyświetlały sie osoby, które ją posiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 10 Września 2017 #500400 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Na telefonie wygląda lepiej strona Pochylni (zaraz w edycji wyślę screena). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Września 2017 #500401 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Ja Ci już wysłałem co jest nie tak ;) na razie to się rozjeżdża. Kolor ładny, alej jak będzie więcej niebieskiego i mniej białego to będzoe super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWA KULSZOWA Napisano 10 Września 2017 #500405 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Pozwolę sobie zauważyć , że faktycznie biały bije z ekranu jak pościel w reklamie vizira , ale bardzo spodobała mi się prostota i czytelność. Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Września 2017 Autor #500424 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Września 2017 Autor #500425 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi