Aragorn Napisano 10 Marca 2018 Autor #508442 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Bayern to na pewno będą nudy 3 godziny temu, Mousen#23 napisał: No Tottenhamu strasznie szkoda, choć bardziej szkoda mi polskich sędziów a na totki liczyłem, że coś zdziałają Z sędziami to masz na myśli sędziowanie w meczu Legia-Lech? ;) 3 godziny temu, Mousen#23 napisał: Szejk z PSG ponoć podwoił wydobycie ropy naftowej czy co on tam ma, w lato zakupy i za rok Liga Mistrzów już ich . Dużo to już nie kupią, bo ich dojadą z fair play w transferach i nie pograją w ogóle A i tak w następnym sezonie muszą jeszcze zapłacić za Mbappe 180 milionów xD A Chalsea ma niestety remis na własne życzenie, bo ten błąd w końcówce był strasznie głupi. Na takim poziomie zagrywać piłkę przed swoją bramką do środka pola. To przecież aż samo się prosi o wykorzystanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 10 Marca 2018 #508459 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 10 godzin temu, Aragorn napisał: Z sędziami to masz na myśli sędziowanie w meczu Legia-Lech? Nie, w meczu Totków z Juve ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Marca 2018 Autor #508551 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Aa ;) Bo teraz też jest ból dupy, że Marciniak podyktował Legii karny za może przypadkową rękę w polu karnym. A w meczu z totkami to były 2 takie ręce i karnego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 16 Marca 2018 #508826 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 16 Marca 2018 #508834 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Real do 3-ech razy sztuka izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.S.T.Ry Napisano 9 Maja 2018 #511999 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Jak sie zapatrujecie na finał ? Myślicie że Real da rade znowu wzieść puchar do góry i Liverpool pokaże swoją klasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 10 Maja 2018 #512070 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Moim zdaniem wygra Liverpool, ale to może dlatego, że jestem ich kibicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 10 Maja 2018 #512074 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Trzymam mocno kciuki za Liverpool bo nie lubię Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.S.T.Ry Napisano 11 Maja 2018 #512122 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Nie patrzmy teraz na to kogo lubimy albo komu kibicujemy, pytam o aspekty sportowe która drużyna ma lepsze papiery by wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Maja 2018 Autor #512906 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Trzymam kciuki za Liverpool, ale mocniejszy jest Real. Jednak co roku słabsze kluby pokazują, że to wcale nie znaczy, że musza przegrać ;) Jak Real wygra trzeci raz z rzędu, to to już będzie historyczny wynik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 27 Maja 2018 #513212 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Śmiem twierdzić, że we wczorajszym meczu jak zobaczyłem że Salah schodzi to już mecz był prawie rozstrzygnięty. Oczywiście drużyna która dochodzi do finału LM powinna mieć conajmniej kilku zawodników którzy mogą pociągnąć drużynę czy zadecydować o losach meczu. A tak wg mnie brakowało ewidentnie jakości, Mane próbował ale to okazało się za mało. Bardzo chcialem zobaczyc wiecej Salaha gdyz meczy Liverpoolu nie ogladam ale statystyki w tym sezonie ma fenomenalne. Piękna bramka Bale'a z przewrotki być może nawet najładniejsza w tej edycji, nie widziałem wszystkich więc nie wiem. A bramkarz Ljverpoolu co odwalil to nie mam pytan, żeby tak nieuwaznie wyprowadzic pilke w takim meczu. Taki błąd nie powinien mieć miejsca mimo że to tylko ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 28 Maja 2018 #513294 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Real nie wygrał tego meczu, to Liverpool go przegrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 28 Maja 2018 #513312 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 1 godzinę temu, Mousen#23 napisał: Real nie wygrał tego meczu, to Liverpool go przegrał. Masz racje. Prawda jest taka że jakby Liverpool grał w 10ciu to by mieli większe szanse na wygraną ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Czerwca 2018 #514058 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Już po LM18, teraz czekamy na LM19 :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Czerwca 2018 #514059 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi