DyzioPL Napisano 15 Września 2017 #500569 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Nick na serwerze: DyzioWiek: 16Znajomość AMXX: 10Doświadczenie: bardzo dobreStaż w CS'a: 7latSteamID: Nie posiadam cs 1.6 na steamie [ale mam zamiar kupic]Link do profilu na banid:Link do profilu na Game Tracker: Nie moge się zalogować ale napewno dostarcze, Jak admin się zgłosi mi na ggKontakt: ts/steam/skype/gg gg: 63075759Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ na serwerze jest dość mało adminów a ja bym się starał o bycie jak najlepszym adminem, a hackerów na serwerze jest dużo a co prawda, nikt ich nie lubi a u mnie dyscyplina regulaminu jest najważniejsza. Jestem miły pomocny i umiem się dogadać z innymi graczami, na serwerze jestem w sumie lubiany a bym poświęcił z 5h dziennie. Mam nadzieje że przekonałem administracje jak i graczy do tego abym został administratorem tego serwera Pozdrawiam Dyzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=_FANNY_= Napisano 15 Września 2017 #500570 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Na Nie -cs na steam to podstawa jak kupisz to wtedy podanko -Nie widuje cie na serwie -forum +/-wiek -GT -/+ AMX 10 ? umiesz tworzyc/pisac pluginy ? -Nie chciałabym powtorek z longa ,na ktorych grales na aimie bo nikomu tak celowniczek nie skacze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Września 2017 #500571 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Proszę, oto Twoje GT https://www.gametracker.com/player/Dyzio/79.133.192.56:27015/ Zakup Steam, bądź aktywny na serwerze i forum. Jak na razie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Września 2017 #500572 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi