TryAgaiN Napisano 19 Września 2017 #500611 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Witam a zarazem żegnam was wszystkich tak jak w temacie. najwyższa pora z tąd spierdalać.Miałem nadzieję że zostanę tu dłużej ale zmniejszona ilość graczy no moim ulubionym serwie wywiera na mnie konieczność zmiany.bardzo przepraszam za to że zgłosiłem się na stanowisko admina i tak szybko od was "uciekam". Nie ma co wiele gadać poznałem tu małe grono osób aczkolwiek jestem szczęśliwy że mogłem z nimi tak miło spędzać czas.Dzięki wszystkim mordeczką a w szczególności @Boski Z Polski, @L@M@NeR. No nic strzałeczka i powodzenia! (Może i do zobaczenia kto wie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 19 Września 2017 #500612 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Pa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 19 Września 2017 #500615 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Cześć i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Września 2017 #500720 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Września 2017 #500721 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi