SirMartin. Napisano 4 Października 2017 #501062 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Witam, nie wiem czy ktoś słyszał o tej stronce i czy był jakiś temat na forum o tym ale tak czy tak wam to przedstawie. Gamekit to stronka gdzie za granie w gry otrzymujecie punkty które potem wymieniacie na nagrody typu gry, skiny do csa go lub nawet doładowania portfela na steam. Teraz na przykład jest łatwa gierka gdzie za osiągnięcie w niej 3/6 i 9 poziomu dostaje się 5 tysięcy pkt a za te 5 tysięcy pkt możemy zdobyć 6 loswych gierek na steamie Więc jak dla mnie się opłaca. Nawet tam jest opcja że za granie w cs go dostaje się jakieś punkty. Codziennie też na stronie są losowania różnych rzeczy, ja osobiście za marne 20 pkt wygrałem gierke wartą 25 zł na steamie. Stronka jest po angielsku więc jak ktoś ogarnia jężyk to zapraszam Wrzucam swojego reflinka więc jeśli ktoś chętny to byłbym wdzięczny za pomoc, was to nic nie kosztuje a mi to da 3 tysiące pkt. https://gamekit.com/?reflink=7c83-116498884 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirMartin. Napisano 23 Listopada 2017 Autor #502957 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Hej to znowu ja nie wiedziałem co mam zrobić więc dam to tutaj otóż chwile działałem na tej stronce i wygrałem jedno losowanie o gierke niestety pech chciał że dostałem gierke którą już mam więc klucz do tej wygranej drugi raz gry wstawiam tutaj Tak więc jeśli jest ktoś zainteresowany kluczem do tej gry to prosze pisać na pw gierka nazywa się sky mercenaries pierwsza osoba która do mnie napiszę dostanie klucz do wykorzystania na steam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi