Søren Napisano 7 Października 2017 #501196 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Cześć, mam na imię Sebastian, mam 19 lat i pochodzę z małego miasta w województwie podkarpackim. Uczęszczam do IV klasy technikum na kierunku technik mechatronik. Interesuję się w małym stopniu grafiką komputerową (kiedyś zajawka była większa ale wszystko przeminęło z czasem), muzyką, turystyką (uwielbiam zwiedzać nowe miejsca), mitologiami, informatyką pod każdym względem, kulturą japońską, kolarstwem oraz fotografią. Pogrywam u was na GunXP i myślę że chyba tylko na tym serwerze będziecie mogli mnie spotkać. Jedno z lepszych zdjęć jakie zrobiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Października 2017 #501197 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 7 Października 2017 #501198 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Października 2017 #501199 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Nie dość, że mój imiennik, podobny wiek to do tego z tego samego województwa :] Witam, witam zachęcam do odwiedzenia pozostałych serwerów oraz do aktywnego uczestnictwa w życiu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 7 Października 2017 #501201 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Października 2017 #501203 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Siema po raz drugi pare min temu spotkalismy sie na serwerze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 7 Października 2017 #501209 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Cześć, jestem Michał i do zobaczenia na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordooo Napisano 7 Października 2017 #501220 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2017 A no siemaneczko Sebix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 18 Października 2017 #501678 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi