PolskiKrasnal Napisano 22 Października 2017 #501806 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Chciałem zgłośic błąd.Ponieważ admin zresetował mape na de_dust2.Wywaliło serwer , czekałem chwile i wszedłem na serwer , ale juz nie mogłem miec dostępu do klasy premium Egzekutor XXL wpisywałem hasło i nic Nick z gry: PolskiKrasnal<*> Prosze o pomoc ! ! ! ! ! ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 22 Października 2017 #501807 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Nie załadowało się po prostu, poczekaj trochę albo rób reconnecty. Czasami tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Października 2017 #501811 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Października 2017 #501812 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi