Skocz do zawartości

Podanie

Klaasik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: kLa^AsS>
Znajomość AMXX: 8/10
Doświadczenie: Duże,  Były admin na tej sieci serwerów. Na serwerze: PB, Jb, Only DD2
Staż w CS'a: 6 lat
SteamID:  Nie mam-ukradli
Link do profilu na banid: Co to?
Link do profilu na Game Tracker: Nie mam

Kontakt: Jakoś tam
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem stałym bywalcem tego serwera, który nie lubi sytuacji kiedy to serwer zamienia się w hvh pod nieobecność adminów. Potrafię odróżnić sety/frameworki od ręki.

Jeżeli nie masz steam nie wejdziesz na serwer, gdyż serwer jest only steam nie wiesz co to banid ani gt kontakt jakos tam ? smieszny typek 

NA NIE!

EDIT/ 

STALY BYWALEC SERWERA BEZ STEMA NA SERWERZE ONLY STEAM XDDDDDDDDDDD

Niestety na nie. Tutaj akurat jeden powód jest wystarczający, a mianowicie KLIK ), GT pokazuje, że na tym serwerze, na tym nicku, ostatnia rozgrywka miała miejsce 30 grudnia 2015 roku.

2 powód to tak naprawdę najistotniejszy. Bez Steam nie wejdziesz nawet na serwer.

edit.

ostanio, zaczęły się problemy z linkami graczy na Gametracker. Wstawiony link powyżej, pokazuje, że nie znaleziono rezultatów. Polecam osobiście wejść na GT AIM/HS i wkleić nazwę gracza. Może banner gracza pójdzie, więc go wkleję.

b_560x95.png

Last seen - w tłumaczeniu na Polski znaczy ostatnio widziany. Tyle mam do powiedzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...