Klaasik Napisano 11 Listopada 2017 #502573 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Nick na serwerze: kLa^AsS> Wiek: 19 Znajomość AMXX: 8/10 Doświadczenie: Duże, Były admin na tej sieci serwerów. Na serwerze: PB, Jb, Only DD2 Staż w CS'a: 6 lat SteamID: Nie mam-ukradli Link do profilu na banid: Co to? Link do profilu na Game Tracker: Nie mam Kontakt: Jakoś tam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem stałym bywalcem tego serwera, który nie lubi sytuacji kiedy to serwer zamienia się w hvh pod nieobecność adminów. Potrafię odróżnić sety/frameworki od ręki. dapik, kappa. i Boski Z Polski dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 11 Listopada 2017 Dziewczyna #502579 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Neutralne + wiek - nie wiesz co to banid? - linku do gt też podać nie umiesz - jakoś Cię nie kojarzę, a gram tam prawie codziennie ( teraz akurat nie skoro serwer nie działa) - steamid...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 11 Listopada 2017 #502588 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Jeżeli nie masz steam nie wejdziesz na serwer, gdyż serwer jest only steam nie wiesz co to banid ani gt kontakt jakos tam ? smieszny typek NA NIE! EDIT/ STALY BYWALEC SERWERA BEZ STEMA NA SERWERZE ONLY STEAM XDDDDDDDDDDD Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 13 Listopada 2017 #502656 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Niestety na nie. Tutaj akurat jeden powód jest wystarczający, a mianowicie ( KLIK ), GT pokazuje, że na tym serwerze, na tym nicku, ostatnia rozgrywka miała miejsce 30 grudnia 2015 roku. 2 powód to tak naprawdę najistotniejszy. Bez Steam nie wejdziesz nawet na serwer. edit. ostanio, zaczęły się problemy z linkami graczy na Gametracker. Wstawiony link powyżej, pokazuje, że nie znaleziono rezultatów. Polecam osobiście wejść na GT AIM/HS i wkleić nazwę gracza. Może banner gracza pójdzie, więc go wkleję. Last seen - w tłumaczeniu na Polski znaczy ostatnio widziany. Tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 Donator #502784 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Serwer only steam, więc bez steama ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 Donator #502785 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi