Klaasik Napisano 11 Listopada 2017 #502573 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Nick na serwerze: kLa^AsS> Wiek: 19 Znajomość AMXX: 8/10 Doświadczenie: Duże, Były admin na tej sieci serwerów. Na serwerze: PB, Jb, Only DD2 Staż w CS'a: 6 lat SteamID: Nie mam-ukradli Link do profilu na banid: Co to? Link do profilu na Game Tracker: Nie mam Kontakt: Jakoś tam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem stałym bywalcem tego serwera, który nie lubi sytuacji kiedy to serwer zamienia się w hvh pod nieobecność adminów. Potrafię odróżnić sety/frameworki od ręki. dapik, kappa. i Boski Z Polski dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Listopada 2017 #502579 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Neutralne + wiek - nie wiesz co to banid? - linku do gt też podać nie umiesz - jakoś Cię nie kojarzę, a gram tam prawie codziennie ( teraz akurat nie skoro serwer nie działa) - steamid...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 11 Listopada 2017 #502588 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Jeżeli nie masz steam nie wejdziesz na serwer, gdyż serwer jest only steam nie wiesz co to banid ani gt kontakt jakos tam ? smieszny typek NA NIE! EDIT/ STALY BYWALEC SERWERA BEZ STEMA NA SERWERZE ONLY STEAM XDDDDDDDDDDD Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 13 Listopada 2017 #502656 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Niestety na nie. Tutaj akurat jeden powód jest wystarczający, a mianowicie ( KLIK ), GT pokazuje, że na tym serwerze, na tym nicku, ostatnia rozgrywka miała miejsce 30 grudnia 2015 roku. 2 powód to tak naprawdę najistotniejszy. Bez Steam nie wejdziesz nawet na serwer. edit. ostanio, zaczęły się problemy z linkami graczy na Gametracker. Wstawiony link powyżej, pokazuje, że nie znaleziono rezultatów. Polecam osobiście wejść na GT AIM/HS i wkleić nazwę gracza. Może banner gracza pójdzie, więc go wkleję. Last seen - w tłumaczeniu na Polski znaczy ostatnio widziany. Tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 #502784 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Serwer only steam, więc bez steama ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 #502785 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi