Luczko Napisano 17 Listopada 2017 #502754 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wzór podania na admina: Nick na serwerze: luczko Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 4 ( w tym momencie), 5 to kwestia dostępu do amx'a bo jakiś czas temu nie używałem, 6 możliwa w momencie kiedy będę już sprawnie się posługiwał amx'em i ogarnę parę podstawowych komend w razie jakichś awarii Doświadczenie: Admin na Go Mod w zeszłym roku Staż w CS'a: ciężko mi powiedzieć, nie liczę tego, grałem z przerwami SteamID: STEAM_0:1:161098880 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:161098880 Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/luczko/80.72.37.10:27035/ Kontakt: Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam raczej dużą skuteczność w wykrywaniu cheaterów (nie banuję pochopnie tylko najpierw wnikliwie sprawdzam delikwenta), sporą część dnia jestem niedostępny lecz wieczorami i na weekendach jestem dość aktywny co można sprawdzić po moim GT. Przeprowadziłem analizę aktywności aktualnych adminów i nie wygląda to najlepiej (nikogo nie atakuję, wszak każdy ma swoje życie) szczególnie że najaktywniejszy admin został pozbawiony praw, myślę że pomoc się przyda. I choć mimo że cheaterów jest mniej niż kiedyś to nadal się tacy zdażają a lubię reagować natychmiastowo i czasami sam wchodzę na specta w ramach kontroli co poniektórych graczy. Raczej zachowuję kulturę osobistą, pozycja admina wręcz ją wymusza. Jeśli ktoś ma jakieś zarzuty / pytania chętnie na nie odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 17 Listopada 2017 #502759 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Na Tak: + (!!!) Wiek +Steam +Był już kiedyś adminem No i chyba tyle z mojej strony. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Listopada 2017 #502764 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Na tak: + steam + wiek, Jezu jaki Ty stary jesteś xD + aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 #502801 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Nie ma co czekać. Bierym z miejsca. VisTeR.' dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Listopada 2017 #502802 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi