Shock_Therapy Napisano 19 Listopada 2017 #502815 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Imię: ArturWiek: 24Kontakt (GG/e-mail/steam): steamTwoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: W sieci znikome, lecz kiedyś coś w gazetce lokalnej. Dawno i nie prawda ;)Znajomość zasad pisowni: Znam wszystkie zasady pisowni.Ile masz wolnego czasu?: Kilka h dziennieDlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ nic zbytnio się nie dzieje, w dziale reportera. Chciałbym spróbować sprostać oczekiwaniom społeczności i wnieść trochę świeżości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 19 Listopada 2017 #502816 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Na tak +wiek +doświadczenie +forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Listopada 2017 Dziewczyna UB Team #502820 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Przydałoby się żeby codziennie było coś wstawiane. Może by to ożywiło forum. Na tak, nie ma co wymieniać plusów bo wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Listopada 2017 Donator UB Team #502823 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Na TAK +Wiek +Doświadczenie +Forum +Brak zadnej aktywnosci pozostałych reporterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 20 Listopada 2017 #502834 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Przydała by się osoba, która zajmowałaby się wywiadami i Pochylnia News. Mimo, że nie ma zbytnio z kim przeprowadzać wywiadów, to jestem na tak. - Jakieś doświadczenie w tej dziedzinie już posiadasz, więc to dla Ciebie duży +; - wiek; - dyspozycyjność; krótko pisząc, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xN4rkotyk Napisano 20 Listopada 2017 #502835 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 jestem zdumiony że administracja rozwija takie możliwości jak wywiadu już jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 20 Listopada 2017 #502843 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Na tak. Podam jeden sensowny powód. Nie ma nikogo do tej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Listopada 2017 Donator #502923 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi