L@M@NeR Napisano 24 Listopada 2017 #502968 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Twój nick podczas grania: Ucze sie grać! Nie cheatuje!Godzina, data zdarzenia: terazMapa: westwoodOpis zdarzenia: Standard STEAM_ID / IP: wycinek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: '6 days, 23 hours and 59 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:52034421' [AMXBans] Your IP: '83.20.135.73' [AMXBans] =============================================== @xXxPROPxXx Poproszę dowody ;) Madziaa<3, Black Wolf i Mumin. dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Listopada 2017 #502969 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Co to w ogóle... W bansie 4085 lat, a w konsoli 7 dni http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=17002 @xXxPROPxXx dowody proszę w ciągu 12h Shock_Therapy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 24 Listopada 2017 #502970 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Dowody są na HLTV miał on bunny hopyt takieże było widać cały czas były zgłoszenia od graczy tak więc się przyjżalem mu oraz miał wh też widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Listopada 2017 #502971 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 przyjrzałem* Bh to on akurat potrafi robić bardzo dobrze, a Ty miałeś dać dowody w postaci demka i je rozpisać. Jeżeli nie masz dowodów lub nie chce Ci się rozpisywać to dostaje UB, a Ty ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 24 Listopada 2017 #502972 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Just now, Madziaa<3 said: przyjrzałem* Bh to on akurat potrafi robić bardzo dobrze, a Ty miałeś dać dowody w postaci demka i je rozpisać. Jeżeli nie masz dowodów lub nie chce Ci się rozpisywać to dostaje UB, a Ty ostrzeżenie. Demo nie nagrywałem gdyż był HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 24 Listopada 2017 #502973 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 25 minutes ago, L@M@NeR said: Twój nick podczas grania: Ucze sie grać! Nie cheatuje!Godzina, data zdarzenia: terazMapa: westwoodOpis zdarzenia: Standard STEAM_ID / IP: wycinek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: '6 days, 23 hours and 59 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:52034421' [AMXBans] Your IP: '83.20.135.73' [AMXBans] =============================================== @xXxPROPxXx Poproszę dowody ;) ale mam jeszcze zresztą dużo świadków np. ScreaMy* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Listopada 2017 #502974 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Świadek to nie dowód. Rozpisujesz to demko czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 24 Listopada 2017 #502976 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 10 minutes ago, Madziaa<3 said: Świadek to nie dowód. Rozpisujesz to demko czy nie? Demo: http://d1.hltv.org.pl/srv21634/GO MOD-1711241621-css_bycastor.dem.zip W którymś momencie na Spawnie zaczyna on robić bh jak dla mnie i dla innych graczy to wygląda jak czity ale jeszcze oprócz tego w pewnym momencie namierzył on dosłownie gdzie ta osoba była w domu ale nie strzelił ,czekałem i obserwowałem tak jak się powinno aż do innych map.Ale na West Wood wystarczająco go naoglądałem tak więc dałem mu bana. Minut nie mogę znaleźć ponieważ nie mogę dema odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Listopada 2017 #502988 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Zapraszam jutro na wykład do mnie. Ban zostaje zdjęty. Admin nie przedstawił dowodów. Resztę załatwię na PW. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Listopada 2017 #502989 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi