Frost' Napisano 3 Grudnia 2017 #503275 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Wiek:22Kontakt:FB,ForumStaż w CS'a:6 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Mam jakieś Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?:TakIle masz wolnego czasu?:od 14 do 22 (mam robote)Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów):NieDlaczego starasz się o to stanowisko?:Jest tylko 1 użytkownik który jest w UBT chcę mu pomóc więc pisze to podanie @Madziaa<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 3 Grudnia 2017 #503276 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Niestety, jestem jak na razie na nie. Powodem tego jest to, że tutaj nikt Cię nie zna. To jest Twój pierwszy post na tym forum. Myślę, że to jest wystarczający powód. Drugim powodem, dla którego jestem na nie, jest to, że nie miałeś u nas admina. "Wymagania Aby pełnić funkcję UB Team, należy mieć ukończone 16 lat. Posiadać minimum 2 lata stażu w CS. Posiadać minimum miesięczny staż na forum. Pełnić, minimum miesiąc, funkcję admina na dowolnym serwerze Pochylni. Podanie można składać raz na 15 dni. Podania można składać przez cały okres rekrutacji. Nie można posiadać aktywnych WARNów. Ostateczną decyzję podejmuje administracja. Wysoka ranga "Staff" na innej sieci serwerów = podanie automatycznie odrzucone bez możliwości składania ponownej kandydatury. (Wyjątkiem jest rezygnacja z rangi na innej sieci)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost' Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #503277 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 U was nie miałem adma ale na innym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 3 Grudnia 2017 #503280 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Na nie. Posty Admin Najpierw admin, potem ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 3 Grudnia 2017 #503282 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Nie XD Taki sam "Frost" był na mg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost' Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #503283 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 ALe to napewno nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Grudnia 2017 #503284 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Na nie. Jakbyśnie zauważył to nie ma tu nic do robienia. Odwołania są raz w tygodniu. Nikt Cię nie zna. W ubteam jest więcej osób, tylko mają wyższa rangę i dlatego nie mają koloru pomarańczowego xD @Frost' nie potrzebuję pomocy. Tutaj nie ma nawet co robić. Do pomocy mam jak już na przykład Black Wolf'a i Lame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost' Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #503285 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 @Madziaa<3nie pisze podanie dlatego że nie mam rengi tylko chcę ci pomóc @Madziaa<3ale mam dużą wiedzę o AMXBANS i chciałbym zostać UBT pomimo że nie ma co tu robić !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Grudnia 2017 #503287 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Nie masz nawet steama... Admina musiałbyś mieć na którymś z serwerów u nas żeby dostać tą rangę. Nawet regulaminu nie czytałeś widocznie., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost' Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #503288 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 A skąd wiesz że nie mam steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AviX. Napisano 3 Grudnia 2017 #503306 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Jestem na NIE: - Mało znany + Wiek - Posty - Aktywność Jak na razie, nie ma co tu robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 4 Grudnia 2017 #503322 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jestem na Nie -regulamin -brak admina -brak steam -mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Grudnia 2017 #503353 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Nikt Cię nie zna. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Grudnia 2017 #503354 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi