Janko Napisano 7 Grudnia 2017 #503432 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Wiek:28Kontakt: stem, pw, tsStaż w CS'a:12Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:dużeCzy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?:oczywiscieIle masz wolnego czasu?:popołudnia weekendy Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów):nieDlaczego starasz się o to stanowisko?: Zasiadałem w ekipie blacklisted.pl jako kandydat sędzigo, u boku wspaniałego nauczyciela jakim był gtx oraz exiteman, a jeszcze wcześniej od 2012 roku do 2015 na anticheat również jako sędzia, wiele razy byłem członkiem tzw 'ubt' bądź jej opiekunem.Mysle że moja znajomość i rozpoznawanie odpałów i ich likwidacja choć wiadomo nigdy tego robaka się nie wypleni może sie przydać . Dziękuję za danie mi szansy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 7 Grudnia 2017 #503433 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Takie +/- Nic się nie dzieje w centrum banów. + wiek + doświadczenie + admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 7 Grudnia 2017 #503435 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Na NIE Forum leży - Admina masz dosc krotko - Wiek + Ps. Dużo ludzi mówiło, czego oni nie robili. Blu to było gowno jak i w nich tez odpaly zasiadaly. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Grudnia 2017 #503447 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Póki co nic się nie dzieje, ale skoro Aragorn otworzył rekrutację, to pewnie uważa, że jeszcze ktoś się przyda. W takim razie jestem na TAK. + W sumie admina już trochę masz (miałeś przerwę, ale wcześniej także miałeś admina) + Doświadczenie masz spore + Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThC WariaT ^^ Napisano 7 Grudnia 2017 #503449 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Jestem na tak +Wiek +Doświadczenie +Admina posiadałeś przez dłuższy czas Poprawisz forum i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 7 Grudnia 2017 #503454 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Jestem na tak. Forum nadrobi, ma bardzo dobre oświadczenie,, staż w cs'a długi, no można dać szansę. Powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 8 Grudnia 2017 #503469 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Jestem na tak + staż +doświadczenie +admin +wiek -/+ forum ale to zaden problem zrobic może szansa się należy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost' Napisano 10 Grudnia 2017 #503534 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Nie bo nie -Głupi -pojebany -i ma downa Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 17 Grudnia 2017 #503726 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Osoba Odpowiednia na to stanowisko Prawie wszystko Na Tak lecz leży forum ale wierze że ten chłopak to ogarnie Może warto dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Grudnia 2017 #503732 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Na TAK wszystkie punkty wyżej + zawsze przyda sie dodatkowa para rąk, szybciej będą dawane UB itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Grudnia 2017 #504027 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Zestaw na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Grudnia 2017 #504028 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Stycznia 2018 #504333 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi