Kig4m Napisano 18 Grudnia 2017 #503730 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Nick na serwerze: Look_At_MeWiek: 19Znajomość AMXX: 6Doświadczenie: Miałem admina na serwerze go modStaż w CS'a: 11 latSteamID: STEAM_0:0:359583360Link do profilu na banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:359583360Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/Look_At_Me/79.133.192.56:27015/ (gt z starego nicku: https://cache.gametracker.com/player/Kig4m/79.133.192.56:27015/ )Kontakt: GG:56029802Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram na tym serwerze od ok 7 lat, mam dobry kontakt z adminami, na serwerze nigdy nie dostałem poważniejszego bana typu aim / wh , kilka razy zdarzyło mi się dostać bana za miny lub txt lecz już tego nie robię. naprawiłem problem z steam. Aktualnie posiadam cs na steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 18 Grudnia 2017 #503731 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Jestem na :NEUTRAL+wiek +amxx +/- kultura xD -/+ GT -/+ jest nas troche ------- steam ,ale to juz od @Black Wolf zależny bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Grudnia 2017 #503733 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Oj taki neutral --/+ Gt dość słabe (moje nie lepsze , ale skoro skladasz podanie to musisz grac wiecej) + staż w cs'a i serwer (7lat WTF? ) + zgłasza na U@ i spamuje na steamie (na plus) + jakieś doświadczenie jest Cytuj Niestety nie posiadam cs na steam sprzęt nie pozwala na to Wytłumacz bo nie czaje Skoro masz non steam to i chyba na steam możesz mieć (chyba że to jest jakaś różnica ) - cs na steamie (na świeta pewnie będzie zniżka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kig4m Napisano 18 Grudnia 2017 Autor #503737 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Godzinę temu, Rey ♔ napisał: Oj taki neutral --/+ Gt dość słabe (moje nie lepsze , ale skoro skladasz podanie to musisz grac wiecej) + staż w cs'a i serwer (7lat WTF? ) + zgłasza na U@ i spamuje na steamie (na plus) + jakieś doświadczenie jest Wytłumacz bo nie czaje Skoro masz non steam to i chyba na steam możesz mieć (chyba że to jest jakaś różnica ) - cs na steamie (na świeta pewnie będzie zniżka) Sprzęt mi nie pozwala :/ miałem cs na steam to ki strasznie lagowalo go a nie chce inwestować w nowy sprzęt bo wiem że wtedy to ja czasu nie będę mial wyjść z domu bo będę grał ciągle s tak to gram tylko w cs ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShiawaseXd Napisano 18 Grudnia 2017 #503739 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Ja jestem na neutral : +amxx +wiek +doświadczenie -/+ GT -/+ forum - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 19 Grudnia 2017 #503781 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem na :NEUTRAL+wiek +amxx +/- kultura xD -/+ GT -/+ jest nas troche -odpowiadasz pod własnym podaniem ------- steam ,ale to juz od @Black Wolf zależny bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyokushin* Napisano 20 Grudnia 2017 #503786 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jestem na Neutral Właściwie nie wiem co Ci tu napisac * Widziałem CIe z raz na serwerze - brak steam Na + jest wiek i amx - Forum * Daj sie poznac troche:) Pozdrawiam Kyokushin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 20 Grudnia 2017 #503789 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Co do CS na Steam: - zakładam, że masz grafikę z Intel. Wyłącz podmianę asynchroniczną - Uruchom CS 1.6 na Steam, wejdź w Menedżer zadań -> Procesy -> szukasz hl.exe i klikasz na to PPM -> Ustaw priorytet na niski. - zmniejszenie rozdzielczości Dodatkowo, na necie masz masę komend do zwiększenia FPS. Też miałem taki problem i to co Ci podałem wyżej, sprawi, że będziesz miał więcej FPS'ów. Poczekam z decyzją, aż napiszesz jak się to sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 20 Grudnia 2017 #503790 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 komenda na zwiekszenie fps_override 1 nawet jak masz ustawiony max 100 fps. No i rozdzielczość na jak najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 25 Grudnia 2017 #503961 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Otrzymujesz okres próbny. Jak operator rozwiąże problem z netem, to dodam Ci flagi, albo poproszę kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 25 Grudnia 2017 #503962 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi