Pompejusz Napisano 5 Stycznia 2018 #504396 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Ban kompletnie niesłuszny bo nic złego nie zrobiłem. Twój nick podczas grania: Kapitan Kox Godzina, data zdarzenia: 05.01.2018 Mapa: de_westwood_big Link do screenów: http://www111.zippyshare.com/v/fzTssyIR/file.html STEAM_ID / IP: Your SteamID: 'STEAM_2:0:468084312' Your IP: '178.43.255.238' Madzia ogarnij sie i popatrz chociaż na steamID tamtych banów... a nie zamykasz od razu temat. Bany dostawały podszywki które wchodziły na moje konto ,dodam że niejednokrotnie chciałem założyć hasło na konto ale oczywiście za darmo sie na tej serwerowni nie da. Czekam na kogoś kompetentnego i UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2018 #504398 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Każdy z banów ma inny SID i inne IP. Jeśli udowodnisz w jakikolwiek sposób, że ktoś się podszywał to moooooooże będzie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pompejusz Napisano 5 Stycznia 2018 Autor #504399 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 A w jaki sposób mogę to udowodnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThC WariaT ^^ Napisano 5 Stycznia 2018 #504403 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Przecież grałeś na aimie składałeś UB którego nie dostałeś stąd Ab.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 5 Stycznia 2018 #504404 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Kapitan kox, to ten temat, krótka pamieć? Nie rób zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 5 Stycznia 2018 #504407 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Wybaczcie że się wypowiem A ja nie wiem Kapitan Kox. Czy ty udajesz kogoś czy nim jesteś Jak byś trochę pomyślał to byś wiedział jak to zrobić ale widać zero myślenia z twojej strony Ban zostaje chyba że udowodnisz Ubteam że się ktoś pod ciebie podszywał. Nie jedno, raz banowałem ciebie za ab ^^ Tak trudno dostałeś pierwszego napisać o Wyjaśnieniu dlaczego bana dostałeś a teraz to już nie wiemy czy tobie zaufać. Bo słowo to nic ci nie da że podszywka Dowody Interesują nas Dziękuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThC WariaT ^^ Napisano 6 Stycznia 2018 #504417 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Słowa sprostowania, żadna podszywka tylko on grał bo jak dostał ode mnie bana za czitowanie to złożył wypowiedzenie gdzie wrzuciłem demko jak grał z aimiem więc niech nie wmawia że to podszywka bo nikt tu nie jest idiotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Stycznia 2018 #504422 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Link który podał @Luczko jest najprawdopodobniej twoim banem. Tutaj wspominasz że chciałeś założyć hasło na nick, osoba która dostawała bany tez tego chciała. Jak na mój instynkt to jesteś tą samą osobą. Gdybyś miał Steam nie było by tego problemu, bo wtedy wiadomo by było że tamte były podszywką. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Stycznia 2018 #504423 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi