Moderator Mumin. Napisano 26 Stycznia 2018 #505554 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Na serwerze nie ma admina, a akurat dzieci krzyczą lub wyzywają przez mikrofon jak to nie kochają Twojej matki, grożą itp? Chciałbyś jakoś ich wyciszyć, ale nie wiesz jak? I tu przychodzę ja z tym prostym i krótkim niczym czas rejestracji na naszym forum poradnikiem! Wystarczy tylko że klikniesz na klawiaturze klawisz ESC, później wybierz Player List, Następnie wybierz delikwenta lub delikwentów (Jeżeli takich gagatków jest więcej) i kliknij "Mute in-game voice" To by było na tyle! Mam nadzieję, że mój poradnik uratował nie jedną osobę przed depresją, nerwicą lub innymi chorobami psychicznymi. Pozdrawiam ѕρєє∂zιк Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Stycznia 2018 #505555 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Masz +, dużo osób o tym nie wiedziało Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 27 Stycznia 2018 #505586 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Świetna rada, nie wiedziałem o niej. Teraz swobodnie będę mógł wszystkich graczy wyciszyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 27 Stycznia 2018 #505589 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Fakt zapewne sporo osób o tym nie wie. Ja natomiast preferuje inna metodę które jest szybsza i efektywniejsza niż zmuszanie większości graczy na serverze do mutowania ręcznego które ma ograniczenie raz na mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 10 Czerwca 2018 #514223 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Prosty, sensowny, ładny poradnik. Podpinam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi