wQ. Napisano 26 Stycznia 2018 #505564 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Wiek: 19Kontakt: pw, steam Staż w CS'a: sporyDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: JestCzy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: tak Ile masz wolnego czasu?: coś się znajdzie wieczorkiem Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): kiedyś coś się używało ale dokładnie nie pamietam Dlaczego starasz się o to stanowisko: znudziło mi się siedzenie na forum i nic nie robienie Edytowane 26 Stycznia 2018 przez wQ. Boski Z Polski i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 26 Stycznia 2018 #505565 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Na tak Wiek Znany na forum Ostatnio w centrum banow nic się nie dzieje. Zanudzisz się szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 26 Stycznia 2018 Użytkownik #505566 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Na TAK + wiek +++ forum + doswiadczenie Ale są 2 ALE: ale czy Ci sie szybko nie znudzi? ale czy jeszcze są odwołania od banow? (czy bedziesz mial cos do roboty) Shock_Therapy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 26 Stycznia 2018 #505574 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Jestem na TAK Wszystko co powinno być, jest już wyżej. - Przydałby się ktoś do pary... trochę wstyd 1 ubteam na forum. - wkur@@ce słowo to ''kappa'' ale cóż wybaczam. - Pełniłeś lepsze funkcje już, wiec to nie będzie sprawiało ci problemu. Pozdrawiam Shock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Stycznia 2018 #505588 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Rekrutacja jest ON, więc ja również jestem na TAK. + Pamiętam go na wyższej randze i dobrze się sprawował (stara dobra Pochylnia :D) + jest tylko jedna osoba w UBT + Można powiedzieć, że wszystkie wymagania spełniasz (od dłuższego czasu nie miałeś admina, ale w Twoim przypadku raczej problemu nie widzę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 27 Stycznia 2018 #505591 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Jestem Na Nie Powodu mało aktywny na forum. Często wdajesz się w kłótnie i w tykasz swój nos w nie swoje sprawy. Dostaniesz range i co znikniesz?? Sądzie że wystarczy osób obecnie nic się nie dzieje w tym dziale. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MesseM Napisano 27 Stycznia 2018 #505608 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja jestem na Tak. + Wiek. + Tak jak inni pełniłeś już lepsze funkcje. + Jedna osoba tylko w ubt jest. I pytanie czy ci się to nie znudzi bo w dziale nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lutego 2018 Donator #506196 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Zestaw na PW. TheGodAvooo. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lutego 2018 Donator #506197 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl TheGodAvooo. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 20 Lutego 2018 Donator #507005 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 W końcu ogarnąłęm ;) Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi