PloKosiu Napisano 29 Stycznia 2018 #505700 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Po raz 2 dostałem bana wczoraj grałem sobie było wszystko okej dziś wchodze i wyskakuje że dostałem bana... nie wiem czemu od kąd zmieniłem cs ciagle dostaje bana za nic nigdy nie grałem na takim nicku ASIK nie wiem czy mam zmienić cs czy coś proszę o pomoc i o ub. moje ip internetu nie jest zbanowane pisze że nie jestem zbanowany chociaż nie mogę wejść na serwer [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: ASIK [AMXBans] Reason: '' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1795462831' [AMXBans] Your IP: '37.47.14.114' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThC WariaT ^^ Napisano 29 Stycznia 2018 #505705 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Zresetuj router powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Stycznia 2018 #505746 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Stycznia 2018 #505747 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi