PloKosiu Napisano 7 Lutego 2018 #506411 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Twój nick podczas grania: PloKosiu Godzina, data zdarzenia: 12:41 Mapa: nie pamiętam Opis zdarzenia: obrażałem gracza który grał na wh i sofcie ponieważ ciągle gdzie tylko się schowałem to odrazu z daleka szła rakieta i mnie zabijała chociaż byłem niewidoczny prawie było by to możliwe ale gracz nie miał uav czy jakoś tak a ja chowałem się za skrzynkami itp. Prosze o ub do takiej sytuacji już nie dojdzie STEAM_ID / IP: Ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Lutego 2018 #506412 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Lutego 2018 #506413 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi