Mr.X Napisano 15 Lutego 2018 #506802 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 A może by tak za zabicie nożem przeciwnika by temu graczowi co zginął zabierało "3 exp" bardziej by się pilnowali i tak reset jest raz na ruski rok wiec dobre by to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 15 Lutego 2018 #506804 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Oj, jak dla mnie nie przejdzie ten pomysl. Mi osobiscie obojetne, ale juz sam fakt, ze przyjdzie pora na scouta, to ludzie uciekna. Teraz juz stekaja i placzkuja, ze musza to wbijac Wielu z nich zatrzymaloby sie na scoucie czy wracaliby co chwila do poprzedniej broni przez nozowanie ich, znajac zycko xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Lutego 2018 #506805 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 O nie, nigdy w życiu Na mnie ciągle polują z nożem Mroźny i GandalfBialy dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520478 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Nie przejdzie. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520479 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi