Basonus:* Napisano 22 Lutego 2018 #507083 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Witam wracam po przerwie ale ch w to:D panny nie pamietam hasla do konta na forum mozecie mi z tym pomoc ? mam zapisane je na kompie ale jak na inny sprzecie chce sie zalogowac to no ani loginu ani hasla a mialem klase premium szeregowy dlaczego jej nie mam kazali mi pisac do opiekuna napisalem ale on jest na urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basonus:* Napisano 23 Lutego 2018 Autor #507152 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Pomoze ktos ?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basonus:* Napisano 27 Lutego 2018 Autor #507665 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 mam takie pytanie po jakia k...e jest napisane dana premka jest na zawsze ?!?! kupilem to chcialbym miec ja jest na zawsze to co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basonus:* Napisano 27 Lutego 2018 Autor #507666 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 nie chce nowego posta pisac. wiec dla mnie jest to dziwne kupilem premke szeregowegomialem go az nie poszedlem na wolne teraz wracam i okazuje sie ze premki nie dostane ?:/ bo niby nie jest na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 27 Lutego 2018 #507668 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Bason wiesz ze masz do Blacka pisać lub Aragorna a napi***alasz posty. kto jak kto ale Ty powinieneś wiedzieć co zrobić. Tu Ci napisali co sie zjebało. Masz konsultanta ze sklepu to tam też napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 20 Kwietnia 2018 #511036 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Wyjaśnione na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 20 Kwietnia 2018 #511037 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi