GladeK Napisano 1 Marca 2018 #507771 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Twój nick podczas grania: GladeK. Godzina, data zdarzenia: Coś w przybliżeniu do 9 Mapa: Dokładnie nie pamiętam,jakaś przeróbka westa Opis zdarzenia: Witam.Dziś grałem sobie rano,gdy przyszedł admin i tak z 'buta' dał mi perma bana...Nie wiem o co chodzi w konsolo pisze,że podobno jakies ''nabijanie fragów'' czy cos takiego.Proszę o unbanowanie,ponieważ nic nie zrobiłem takiego żeby odrazu perma , sądzę,że powinenem dostać chociaż ostrzeżenie lub bana czasowego,a tu takie coś. STEAM_ID / IP: AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'Pozegnaj sie zakaz Exp i nabijanie fragów' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1524426446' [AMXBans] Your IP: '37.47.229.28' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Marca 2018 #507772 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 §7. Expienie się za pomocą dwóch osób, gdzie jedna osoba stoi, a druga zabija, będzie nagradzane banem oraz utratą lvl bez możliwości przywrócenia. Ban został zmniejszony do tygodnia czasu. Jeśli jeszcze raz zostaniesz na tym przyłapany, otrzymasz bana na tydzień i utracisz swój dotychczasowy lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Marca 2018 #507773 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi