Pejuś Napisano 1 Marca 2018 #507819 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Nick na serwerze: pejus Wiek: 16 lat (w lipcu 17) Znajomość AMXX: 7/8 Doświadczenie: Posiadam spore doświadczenie w kwestii amxx. Potrafię tworzyć własne serwery CS oraz znam w pełni obsługę amxmodmenu. Wielokrotnie dostawałem uprawnienia admina na serwerze kolegi, żebym dbał o jego serwer. Staż w CS'a: Pamiętam że moja gra zaczęła się już w podstawówce, w wieku 8 lat, grałem w cs 1.6 non steam. Wróciłem do CS po dłuższej przerwie, mam na steam przegrane 143 godziny. SteamID: 0:0:1557510 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:1557510 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/pejus/145.239.237.104:27425/ Kontakt: Steam, Forum, Facebook, GG Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam że warto dać mi szansę, ponieważ na serwerze mimo zapory VAC pojawiają się osoby oszukujące w grze. AIM/WH/SPEEDHACK są nam dobrze znane.Coraz częściej gracze na klasie "Saper" albo z perkami typu "Ostra Biegunka" stawiają miny w przejściach, a co najgorsze wiele osób nie posiada ani odrobinki kultury i prowokują innych graczy do wyjścia z gry. Staram się być jak najwięcej aktywny w życiu forum oraz na serwerze, nie zawsze mi to wychodzi ponieważ w niektóre dni (np. dzisiaj) mam zajęcia dodatkowe po szkole dlatego wracam później (np. 18.00/19.00) . Obiecuję że nie zawiodę administracji oraz graczy. Pozdrawiam. Pejuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 1 Marca 2018 #507821 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 TAK -Aktywny -Steam -Mało aktywnych adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejdrien. Napisano 2 Marca 2018 #507865 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Na TAK: +wiek, +staż/doświadczenie, +kontakt, +/- GT do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Marca 2018 #508173 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Na tak + wiek + aktywny +zgłasza mi na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 6 Marca 2018 #508175 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Na TAK: +wiek, +staż/doświadczenie, +kontakt, +/- GT do poprawy kopiuj wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Marca 2018 #508382 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Marca 2018 #508383 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi