Czarny10 Napisano 3 Marca 2018 #507999 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Cześć mam takie pytanko na poczatek Wyobrażacie sobie mnie za admina bo gram często na serwach pochylni i myślę że bym sie nadał tylko podania nie potrafie złożyć. Można bez podania mieć admina ? Bo znam zasady ale nie umiem podania.Prosze o odpowiedz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Marca 2018 #508000 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 24 minuty temu, Czarny10 napisał: Cze Wyobrażacie sobie mnie za admina bo gram często na serwach pochylni Jasne, ja bym Ci od razu opiekuna dał. Czarny10, Madziaa<3 i Ponczeg :3 dodali reakcje 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Marca 2018 #508002 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 5 minut temu, Shiba Tatsuya napisał: Jasne, ja bym Ci od razu opiekuna dał. Moderatora Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 4 Marca 2018 #508028 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 14 godzin temu, Czarny10 napisał: Cześć mam takie pytanko na poczatek Wyobrażacie sobie mnie za admina bo gram często na serwach pochylni i myślę że bym sie nadał tylko podania nie potrafie złożyć. Można bez podania mieć admina ? Bo znam zasady ale nie umiem podania.Prosze o odpowiedz + Aktywny w późnych godzinach wieczornych + Aktywny również na chatboxie + Nietuzinkowa osobowość + Gangster jakich mało I w dodatku te tak groźne profilowe, że potencjalni zbanowani gracze nie będą nawet śnić żeby podejmować jakiekolwiek kroki w celu odbanowania się ze względu na bezpieczeństwo swoje, swojej rodziny oraz kilku następnych pokoleń Na serwerze na którym objął byś stanowisko admina ludzie grali by tak ostrożnie, że każdy gwałtowny ruch myszką powodowałby u nich stan przedzawałowy związany z twoim ciągłym obserwowaniem czy mają np. aima itp. Myślę również że nikt nawet nie upomni się żebyś pisał podanie ze względu na zbyt duże zagrożenie życia. Nie widzę lepszego kandydata na to miejsce. Rey i Mumin. dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
瘋子也有很多 Napisano 5 Marca 2018 #508090 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Nie umiesz złożyć podania? Wejdź w wzór podania i podstaw swoje dane. Co za problem xď,? Boisz się, że cię nie przyjmą, i już nie będziesz tako gangster? ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 9 Marca 2018 #508406 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 H@ bym dał Bo tak jak ty pierd*lisz bez sensu to nikt nie potrafi :))) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 10 Marca 2018 #508469 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Przelew dla vistera i masz admina Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Marca 2018 #508490 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Co wy piszecie... Dać mu właściciela dwóch sieci (multi chleba i pochylni) PS. Wystarczy podstawić podanie do wzoru i prawie gotowe Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 17 Sierpnia 2018 #517777 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Kolega jest mało aktywny, bana co najwyżej bym mu dał Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Września 2018 #518461 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Dajcie mu tego moderatora w końcu, albo ubt bo brakuje kogoś Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 29 Października 2018 #520248 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 W dniu 3.03.2018 o 23:38, Czarny10 napisał: Cześć mam takie pytanko na poczatek Wyobrażacie sobie mnie za admina bo gram często na serwach pochylni i myślę że bym sie nadał tylko podania nie potrafie złożyć. Można bez podania mieć admina ? Bo znam zasady ale nie umiem podania.Prosze o odpowiedz Blisko 8 miesięcy wyobrażamy to sobie, ale jakoś nam to nie wychodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mroźny dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi