Rey Napisano 17 Marca 2018 #508927 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Tak jak w temacie: myślicie że jeszcze dinozaury istnieją? Albo będą istnieć? Słyszałem pare miesięcy temu że odnaleźli mamuta w lodzie i jakoś przeszczepując DNA do słonia może urodzić sie mały mamut. Możliwe że to fake albo i prawda - kto wie? Więc może podobnie będzie z dinozaurami? Moje zdanie jest takie że: nie wszystko jeszcze na naszej planecie jest zbadane i możliwe że mogą jeszcze istnieć Bo mało prawdopodobne jest to że tak duże gatunki wyginęły. Wypowiadajcie sie Stworzyłem ten temat bo dawno nie było takiego tematu gdzie możecie mnie hejtować ale też porozmawiać na nie codzienne tematy Ab3L i M a m c i a dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 19 Marca 2018 #509037 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Podobno jest tutaj wśród nas kilka takich okazów po trzydziestce tylko nie każdy daje oznaki życia więc nie do końca wiem czy stwierdzenie o istnieniu dinozarów jest słuszne czy jednak błędne Rey i VisTeR.' dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M a m c i a Napisano 19 Marca 2018 #509041 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Jakiś czas zapytałam męża o to samo co Ty i jaka reakcja? Wyśmiał mnie xDD Ja znak kilku mutantów haha @Bezzi xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2018 #509075 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 XDDDDDDDDDDD M a m c i a dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny10 Napisano 20 Marca 2018 #509083 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Nie istnieją ponieważ wyginęły a w lodzie nie przeżył by nawet 1 mamut Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Marca 2018 #509084 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Ja to bym se takiego stejka z mamuta zjadł :v Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 21 Marca 2018 #509087 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 a ufo istnieje i kosmita ? bo ja to bym zjadl steak z kosmity Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Marca 2018 #509331 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Przecież już to zrobili? Stworzyli różne dinozaury. Oglądałem Jurrasic Park i tam to wszystko jest pokazane. jak ktoś nie widział, to to zobaczcie. Widać jak to wszystko tam działa. Przecież nie mogli ich stworzyć komputerowo, czy zbudować manekina. To musi być prawdziwe! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 28 Marca 2018 #509541 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 A ja tak trochę z innej beczki - Co wy ćpiecie? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 12 Czerwca 2018 #514397 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 W dniu 28.03.2018 o 22:50, Madziaa<3 napisał: A ja tak trochę z innej beczki - Co wy ćpiecie? @Aragorn i @VisTeR.' Marichuane A pozzostali dźońty Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Marca 2019 #525213 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 *kop kop kop* Tak, dinozaury istnieją, jednak nie w takiej formie jaką znamy z filmów czy książek. Nie ważne czy to kura, struś, pelikan czy inna pierdolona kaczka lub orzeł, wszystkie te zwierzęta są dalekimi potomkami tych wielkich jaszczurów z ery Mezozoiku. @Reyuś :) piszesz o przeszczepianiu DNA mamuta do obecnie żyjących słoni w celu odtworzenia tego wymarłego gatunku. Pytanie na ile procent zostało zachowane DNA w tej lodowej mumii. Poza tym powstało wystarczająco dużo filmów o tym, dlaczego odtworzenie dinozaurów to zły pomysł. Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi