Hymer Jadwiga Napisano 18 Marca 2018 #508938 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Witam, za bardzo nie wiem gdzie tu napisać na forum w sprawie klasy. Chciclabym kupic klase XXL ale nie przez sms tylko przelewem poniewaz jestem we Francji i cos nie moge wyslac smsa na ten numer co macie podany w klasach.. Jest mozliwosc kupna klasy przelewem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendaPowraca Napisano 18 Marca 2018 Użytkownik #508939 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 u stalco kupisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 18 Marca 2018 #508940 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Dokładnie musisz skontaktować się z Opiekunem lub z Właścicielami całej sieci, a z tego co wiem to Stalco teraz nie ma więc najlepiej pisz do @Aragorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Marca 2018 #508976 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Tak jest pisz do Aragorna Jak nie będzie chciał odpisać zgłoś się do mnie. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Marca 2018 #508977 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi