pablitto Napisano 19 Marca 2018 #508996 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 W tym temacie będę co jakiś czas wrzucał jakąś paczkę avatarów. Jak komuś się któryś spodoba, niech po prostu w komentarzu wrzuci dany avatar i napisze, że go bierze. Możecie też zaproponować jakie avatary byście chcieli. PS. Ogólnie mówiąc, prosicie zawsze o avatary z nickiem, a one są brzydkie, ten nick jest na takim małym rozmiarze niepotrzebny, tylko zawadza, a w avatarze liczy się cały content, a nie wasz napis. Do tego mamy okrągłe miniaturki, więc napis jest zbędny. PS2. W niedalekiej przyszłości postaram się wrzucić tu paczkę .gif avatarów, ale swoje propozycje możecie pisać. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 19 Marca 2018 #508998 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Nie zgadzam się z tym co mówisz. Grafik jest zobowiązany do wykonania pracy o jaką prosi dana osoba, a nie od sugerowania, że z napisem będzie źle. Praca ma się podobać przede wszystkim osobie zamawiającej. To po prostu zwykłe pójście na łatwiznę, wiem to z własnego doświadczenia Wiadomo, niektóre prace będą lepiej wyglądały bez tych napisów ale to nie oznacza, że z dobrze dobranymi napisami będzie nie wiadomo jak źle Nad takimi pracami po prostu trzeba posiedzieć chwilę dłużej. Aaa... i jeszcze co do "paczki" awatarów, fajny pomysł ale musisz z tym strasznie się pilnować, podawać źródła skąd jest dany avek bo możesz sobie przysporzyć sporych kłopotów. Co prawda dopiero 2 razy w ciągu tych kilku lat miałem tak, że ktoś mnie posądził o bezprawne przerobienie/wykorzystanie zdjęcia. Może i sumy które trzeba za takie coś płacić są zazwyczaj symboliczne ale za to takie postępowania pochłaniają bardzo dużo czasu jeśli ktoś po złości zgłosi zamiast pójść na ugodę. F!0lk4 i 瘋子也有很多 dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi