Persil! Napisano 25 Marca 2018 #509337 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Siemkaa ! Już we wtorek towarzyski mecz Polska_Korea Południowa ! Ze strony przeciwnika zagrożeniem będzie napewno Son #Tottenham Hospur dla ciekawskich ? Liczę na wygraną choć i tak nie gramy swoim standardowym najlepszym składem-Jest to i tak mecz kontrolny ale trzeba trzymać kciuki za naszych ! A jak wy to widzicie? Mecz w TVP1 START 20;45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 26 Marca 2018 #509402 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Liczyłem już, że we Wrocku coś pokażą, a tak to mnie tylko na stadionie przepizgało Szansę mamy wygrać, ale pewnie Nawałka będzie coś kombinował. Myślę, że on teraz sprawdza zastępców, czyli kogo będzie mógł posadzić na ławie. Ostatnio grało dużo osób z Ekstraklasy, więc pewnie teraz też tak będzie. Jako, że z Nigerią zabrakło nam szczęścia, to mówię, że teraz wygramy. Persil! dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persil! Napisano 26 Marca 2018 Autor #509417 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 2 godziny temu, Aragorn napisał: Liczyłem już, że we Wrocku coś pokażą, a tak to mnie tylko na stadionie przepizgało Szansę mamy wygrać, ale pewnie Nawałka będzie coś kombinował. Myślę, że on teraz sprawdza zastępców, czyli kogo będzie mógł posadzić na ławie. Ostatnio grało dużo osób z Ekstraklasy, więc pewnie teraz też tak będzie. Jako, że z Nigerią zabrakło nam szczęścia, to mówię, że teraz wygramy. Według mnie oszukali nas trochę,Krychowiak ewidentnie bramkę strzelił.. Piłka przekroczyła linie bramkową ;) Ale sędzia zrobił po swojemu:/ I tak jak mówisz pewnie znów będzie sporo nowych zawodników do testu wkońcu to mecz towarzyski ale wygrana ucieszy bardzo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny10 Napisano 26 Marca 2018 #509418 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Polska wygra spokojnie jak zagramy innym ustawieniem 4-4-2 to jesteśmy pewni zwycięstwa Oby Grosik grał od 1 minuty i rybus. Persil! dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi