Madziaa<3 Napisano 26 Marca 2018 Dziewczyna #509424 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Którą z pór roku lubisz najbardziej i dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 27 Marca 2018 Donator UB Team #509426 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Moją ulubioną porą roku jest lato gdyż iż ponieważ jest ciepło i wolne od szkoły :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
瘋子也有很多 Napisano 27 Marca 2018 #509427 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Moją ulubioną porą roku jest lato, ponieważ jest cieplutko, są wakacje i milutko można spędzać czas z rodzinką. Ten czas poświęcam również na granie w karabiny ? Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Marca 2018 Użytkownik #509428 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Raczej lato bo cieplutko i sporo wolnego czasu, ale zima tez fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persil! Napisano 27 Marca 2018 #509429 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Lato jak najbardziej,cieplutko jest można miło spędzić czas "grille i te sprawy " ? Zima też styknie oczywiście jak śniegu sporo jest wtedy sanko-narty pod autko i ogień w szopie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izak0 Napisano 27 Marca 2018 #509430 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 lato bo jest cieplo mozna duzo zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Wertez Napisano 27 Marca 2018 #509433 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Ciepłe lato - ogniska, grille i imprezy Zima ze śniegiem - głównie narty i grzaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 27 Marca 2018 #509435 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Wszystkie oprócz zimy bo w zimę pizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 27 Marca 2018 Premium #509436 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Wiosna bo ptaszki ćwiekajo, zwierzaczki biegajo, roślinki i drzewka rosno, ogólnie fajna ta wiosna, bo ciepełko się robi powoli i coraz bliżej lata. Lato też fajne, bo gorąco w stópki i w brzuszek i wgl cieplutko jest w to lato. Ale tak ogólnie to zima też spoko, ale tylko jak się na desce jeździ bo tak to zimno to nie lubię. A jesień to nie wiem na chój komu, ani ptaszki nie ćwiekajo bo uciekajo do cieplutkich krajów, ani drzewka nie rosno bo zimno to też im się nie chce i nie opłaca, a zwierzaczkom też zimno się robi to się chowajo. Pozdrawiam nie cieplutko bo dopiero się lato robi ale pozdrawiam, Krejzolek Ponczeg :v, Madziaa<3 i HeNI#ek dodali reakcje 2 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 27 Marca 2018 #509438 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Ja lubię wszystkie oprócz jesieni bo często pada deszcz i jest pochmurno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 27 Marca 2018 #509446 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Zima ponieważ lubię patrzeć jak każda osoba idąca po oblodzonym chodniku pokazuje swoje umiejętności taneczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Marca 2018 Donator #509453 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 W sumie zawsze lubiłem zimę, bo śnieg, biało itp. Zimno tez mi nie przeszkadzało, bo raz, że lubię jak jest chłodniej, a dwa, to zawsze można się cieplej ubrać ;) Jednak teraz mieszkam we Wrocku i śniegu, który dłużej by się utrzymał, to nie widziałem tutaj przynajmniej od trzech lat. Taka zima to dupa, a nie zima, więc coraz częściej czekam na cieplejsze dni. Także ulubionej raczej nie mam, ale cieszę się na wiosnę i lato. W końcu będzie można piwko w plenerze walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 27 Marca 2018 #509454 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Wszystko oprócz zimy kocham Ciepło :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi