Madziaa<3 Napisano 30 Marca 2018 Dziewczyna #509681 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Wyobraź sobie, że na forum wystartował konkurs na najlepszego użytkownika forumowego. Biorąc pod uwagę każdego, kto jest zarejestrowany, która z osób według Ciebie zasługiwałaby najbardziej na ten tytuł i dlaczego? (Max 2 osoby) Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 30 Marca 2018 #509682 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Bez żadnych wątpliwości @Aragorn i @Vister. Ta dwójka tutaj tyle pracuje i od tak dawna... Oby dwoje fajne chłopaki, do pogadania, do pogrania ( choć skilla im brakuje ;p ) i do pracy. Pracowici, mili i uczciwi. Gram tutaj troszkę już i wiem że gdyby nie Oni w nie których momentach życia tej sieci to by poprostu wszystko upadło. Wiele razy dźwigali na swoich barkach problemy o których użytkownicy z pewnościa nawet nie wiedzieli. Powinna być na forum gablotka zasłużonych i zdecydowanie tą dwójkę bym dał na samej górze Włożyli bardzo dużo pracy, swojego czasu na rozwój i dbanie o tą sieć, forum i serwery. Brawa dla nich !! Nie można i też zapomnieć o innych którzy do dziś wkładają w rozwój sieci wiele czasu i pracy ale ta dwójka dla mnie najbardziej się wyróżnia. Dziękuje chłopacy ! Pozdrawiam To ja lolek ^ Madziaa<3 i VisTeR.' dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 31 Marca 2018 Premium #509685 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Zdecydowanie @B@aczek bo razem z mną dojeżdżał Czarnego gdy trzeba było i @VisTeR. Z swoimi lolitkami za wkład i za to że zawsze jak coś chce to jest dostępny VisTeR.' i B@aczek dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
瘋子也有很多 Napisano 31 Marca 2018 #509686 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Z pewnością @Magdalena często mi pomaga, fajnie się z nią pisze jak i gra @Shiba Tatsuya spoko ziomek, pomaga jak czegoś nie wiem, fajnie się z nim gra, jak i gawędzi na chatboxie Mumin. i Madziaa<3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Marca 2018 #509688 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Z mojego punktu widzenia będzie to @Aragorn. Dużo mi pomógł na początku mojej przygody z pochylnia, gdy zostawalem adminem, zresztą trwa to do dzis, ma spora wiedze w temacie csa. Poza tym chłodna głowa to jedna z jego bardziej wyróżniających się zalet dzięki czemu dobrze sprawuje swoją funkcję i jest ważna osoba tutaj na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 31 Marca 2018 #509689 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Kappa, Pingiel, tego tlumaczyc nie trzeba Drugi to Najman, najwiekszy troll Pochylni, moj Kubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Marca 2018 Donator UB Team #509726 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 @VisTeR. bo jest lamusem i robi najwięcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirErnesto Napisano 31 Marca 2018 #509739 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 VisTeR.' bo jest wszedzie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny10 Napisano 31 Marca 2018 #509751 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Moim zdaniem to Aragorn i Vistera ponieważ pomagał mi Aragorn przy odbanowaniu mnie na chatbox ie. A Vistera ponieważ dużo pracy zrobił u nas na serwie w którym gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi