Moderator Madziaa<3 Napisano 31 Marca 2018 #509752 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Czy robisz psikusy na Prima Aprilis? Jeśli tak to jakie? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Marca 2018 #509753 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Kiedyś coś robiłem teraz już większość jest na to przygotowana więc nawet się nie produkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 31 Marca 2018 #509754 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Jednak nie obchodzę bo to głupie. Tak wgl wiecie że "prima aprilis" oznacza "pierwszy kwietnia"?? I w ten dzień robimy sobie psikusy, wprowadzamy kogoś celowo w błąd, czasami tego dnia nawet w tv robią sobie żarciki i wgl śmiesznie jest. Prima aprilis zaczął być popularny dopiero w późnym średniowieczu i prawdopodobnie nawiązuje do dawnych starorzymskich praktyk. Mógłbym tak cały dzień opowiadać ale takie wykłady to zapraszam na timspik ts.multi-chleb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGa_36^^ Napisano 1 Kwietnia 2018 #509765 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 No to 1 kwietnia pomagam już w pracach końcowych następnie o 13 siadamy do stołu i miło spędzamy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
瘋子也有很多 Napisano 1 Kwietnia 2018 #509808 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Hah. Nalałem szwagrowi wodę z sodą zamiast wódki jak do toalety poszedł XD Albo tak na szybko zawiąż sznurówki XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2018 #509828 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja tyz tibi e ok skit a st u ale norm w be e just będę pdahl if aksv. Bo nisskzc x. Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 1 Kwietnia 2018 #509829 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 @up To już ten stan, że się w takich tematach wypowiadasz? Ja już nie robię. Dawno temu, w gimbazie, to jeszcze robiłem, ale teraz, to już mi się nie chce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2018 #509830 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 6 minut temu, Aragorn napisał: @up To już ten stan, że się w takich tematach wypowiadasz? Ja już nie robię. Dawno temu, w gimbazie, to jeszcze robiłem, ale teraz, to już mi się nie chce ;) MI też sky se już nie che za str ary jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi