Papa FrozeN Napisano 7 Kwietnia 2018 #510301 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Twój nick podczas grania:podane Godzina, data zdarzenia:podane Mapa:podane Opis zdarzenia:podane STEAM_ID / IP:podane Licze na wypowiedz kogoś posiadającego przynajmniej podobną ilosc godzin do mojej w cs 1.6. Mianowicie mowimy tutaj o 12k + oraz większej ilości osób niz 2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Kwietnia 2018 #510302 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 @L@M@NeR @Aragorn może któryś z Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zborek na leis Napisano 7 Kwietnia 2018 #510303 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Nikim ja tu nie jestem ale wiedzę co do oceny dema posiadam i takiej niesprawiedliwości dawno nie widziałem... 0.53 b- 1.37 b- 3.38 b- 4.25 b+/- 6.11 b- ??? XD 6.48 b- Tak wygląda to "spalone demko" xd @wQ.nw dlaczego nazywasz mnie psem i wlasnie w ten sposob poazujesz swoj profesjonalizm jestem osobą bez stronną ale w tym wypadku demo jest niestety czyste @Magdalena ja to akurat wiem dobrze ale sprawiedliwość musi być ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Kwietnia 2018 #510316 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 No ja mam 17k godzin w csa 1.6, 4k w cs go i 30k w minecrafta, chyba mogę sie wypowiadać? @up Meh, kolega przyleciał obronić swojego innego kolegę, może inaczej napiszę ODPALONY kolega przyleciał bronić swojego innego ODPALONEGO kolegi meh. ( https://1shot2kill.pl/topic/21920-banicjazborek/?tab=comments#comment-172033 ) Załośni jesteście XD. edit Bez roznicy kto to, ważne, że jego głos jest chuja warty bo to Twój wierny piesek, przylatuje chwile za Tobą, meh. Zborek na leis dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa FrozeN Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor #510317 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Jesteś idiotą to nie Zborek XD i widze wlasnie jak umiesz czity rozpoznawac Ps. 12h mija a gdzie zdanie admina, który mnie zbanował? No chyba, ze to ty @wQ. to pozdro 700 xd i ile czasu jest na decyzje bo nie mogę znaleźć? Sasza123 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Kwietnia 2018 #510761 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Wracaj do gry. Za mało na bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Kwietnia 2018 #510762 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi