dominiczek Napisano 25 Kwietnia 2018 #511284 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Twój nick podczas grania: no dayz offGodzina, data zdarzenia: 15:27Mapa: awp_india Link do screenów: https://www.upload.ee/files/8356386/skriny.rar.htmlSTEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:108195251' [AMXBans] Your IP: '77.115.88.87' Wiec tak, wrzucam apelacje jeszcze raz. W piątek będę w domu to rozpisze wam te smiechowe czasuwki, bo w tamtej apelacji nie daliście mi okazji. Do tego ta śmieszna nawijka o abh, a nigdzie go tam nie ma, a jest to zwykłe skakanie na skrolu, a jak będzie potrzeba to moge nagrać filmik. Niektóre x czasowek moge nawet skreślić bez oglądania demka. 6:25 - standard, że gość jest z czymś wcelowany przy schodkach, często wcelowany z awp. 4:20 nie ma tu abh, a zwykłe skoki, gdzie Ty przy takiej akcji dajesz +/- 8:07 zwykly ruch, opisze bardziej jak bede mial dostęp do demka. 10:18 to źle Ci się wydaję. 9;44 ta j reszte akcji tez opisze w piatek pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 27 Kwietnia 2018 Dziewczyna #511352 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 No, piątek zaraz się kończy, a Ty dalej nie dałeś swojej antyrozpiski. "Niektóre x czasowek moge nawet skreślić bez oglądania demka." - to samo mogę napisać jak ktoś się odwoła. Napiszę, że czysto a tak naprawdę 100% spalone. @L@M@NeR będziesz miał czas to zobacz jeśli możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczek Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor #511361 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 6:23 - co to za+ xD, skoro strzeliłem prawo, gośc uciekł to przeca 3/4 graczy tak robi, że jeśli gośc przejdzie z prawej strony pitu, to przechodzi i wali w druga strone, na która najprawdopodobniej przeszedł, w moim wypadku były to schodki. 6:47 - 6:51 nie ma tu żadnego bh, jeśli będzie potrzeba pobiore ten jakiś program do nagrywania i pokaże wam jak skacze na jakims innym serwerku, czy nawet pochylni 7:15 , 7:17 , 7:18 - nic tu nie ma, prócz tego, że wyczekałem aż łby mi podejda pod celownik, a potem wychyliłem schodkowe, jest to według mnie normalne zachowanie. + jak miało łatwo nie wejść, jak w każdej sytuacji miałem celownik na ich bani. polecam obejrzeć w 1/2, 1/4 8:07 - normalny ruch myszka, przy tym, że oponent wychylił, a gdy się schowałem ruszyłem myszką w skrzynke. 9:20 uzasadnij mi co w tej akcji jest dla ciebie plusem, to że stanąłem wcelowany na kucaku, a gość mi idealnie pod celownik wszedł? xD do tego juz w 9:18-19 widziałem jego nogi. 9:29 - zazwyczaj ktoś stoi za schodkami, lub wcelowany w okolicach skrzynki, do tego wiedziałem, że gość na sto procent jest gdzieś w okolicy, bo nasi byli już prawie brzy bs'ie, a ten gośc uciekł mi 2sekundy wcześniej z gali, wiec na sto procent musiałbyć tam. 9:44 Może dlatego, że w 9:41 widzę jednego z nich, który wchodził przy schodkach, wychyliłem lekko z pre-firem na podest, normalna akcja. 10;18 nawet tu nie walilem spraya, a jakies randomowe pestki, które weszły. 11:46 przeciez leciał na bh, a to też słychać to po pierwsze, a po drugie to normalnie wychylenie jak na server aim/hs do tego na tej mapie Większośc akcji jest normalne, są to standardowe pozycje na tej mapie na aim/hs, tak jak ustawienie przy schodkach w picie, przy schodkach na gali. Nie ma żadnych przeskoków/abh, a akcja gdzie ty widzisz 'przeskok' to jedynie ruch myszka w skrzynke, gdy model się za nia schował. Co do akcj na gali, nie wiem co śmieszyło admina co mnie zbanował, bo przecież tylko klikałem myszka, gdy gosc był pod celownikiem, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczek Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor #511459 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 co z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 1 Maja 2018 Dziewczyna #511531 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Jak ktoś będzie miał czas to sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczek Napisano 4 Maja 2018 Autor #511727 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 i kiedy go do chuja znajdziecie bo pograłbym soibe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 5 Maja 2018 #511817 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Nie pograsz. Po analizie podjęliśmy decyzję - brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi