Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas grania: no dayz off
Godzina, data zdarzenia: 15:27
Mapa: awp_india 
Link do screenów: https://www.upload.ee/files/8356386/skriny.rar.html
STEAM_ID / IP: 
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:108195251'
[AMXBans] Your IP: '77.115.88.87'

Wiec tak, wrzucam apelacje jeszcze raz. W piątek będę w domu to rozpisze wam te smiechowe czasuwki, bo w tamtej apelacji nie daliście mi okazji. Do tego ta śmieszna nawijka o abh, a nigdzie go tam nie ma, a jest to zwykłe skakanie na skrolu, a jak będzie potrzeba to moge nagrać  filmik. Niektóre x czasowek moge nawet skreślić bez oglądania demka.

6:25 - standard, że gość jest z czymś wcelowany przy schodkach, często wcelowany z awp.

4:20 nie ma tu abh, a zwykłe skoki, gdzie Ty przy takiej akcji dajesz +/-

8:07 zwykly ruch, opisze bardziej jak bede mial dostęp do demka.

10:18 to źle Ci się wydaję.

9;44 ta j reszte akcji tez opisze w piatek pozdrawiam cieplutko

Napisano

No, piątek zaraz się kończy, a Ty dalej nie dałeś swojej antyrozpiski. :P  

"Niektóre x czasowek moge nawet skreślić bez oglądania demka."  - to samo mogę napisać jak ktoś się odwoła. Napiszę, że czysto a tak naprawdę 100% spalone. :D 

@L@M@NeR będziesz miał czas to zobacz jeśli możesz.

Napisano

6:23 - co to za+ xD, skoro strzeliłem prawo, gośc uciekł to przeca 3/4 graczy tak robi, że jeśli gośc przejdzie z prawej strony pitu, to przechodzi i wali w druga strone, na która najprawdopodobniej przeszedł, w moim wypadku były to schodki.
 6:47 - 6:51 nie ma tu żadnego bh, jeśli będzie potrzeba pobiore ten jakiś program do nagrywania i pokaże wam jak skacze na jakims innym serwerku, czy nawet pochylni :)
 7:15 , 7:17 , 7:18 - nic tu nie ma, prócz tego, że wyczekałem aż łby mi podejda pod celownik, a potem wychyliłem schodkowe, jest to według mnie normalne zachowanie.
+ jak miało łatwo nie wejść, jak w każdej sytuacji miałem celownik na ich bani.
polecam obejrzeć w 1/2, 1/4
8:07 - normalny ruch myszka, przy tym, że oponent wychylił, a gdy się schowałem ruszyłem myszką w skrzynke.
9:20 uzasadnij mi co w tej akcji jest dla ciebie plusem, to że stanąłem wcelowany na kucaku, a gość mi idealnie pod celownik wszedł? xD
do tego juz w 9:18-19 widziałem jego nogi.
 9:29 - zazwyczaj ktoś stoi za schodkami, lub wcelowany w okolicach skrzynki, do tego wiedziałem, że gość na sto procent jest gdzieś w okolicy, bo nasi byli już prawie brzy bs'ie, a ten gośc uciekł mi 2sekundy wcześniej z gali, wiec na sto procent musiałbyć tam.
 9:44 Może dlatego, że w 9:41 widzę jednego z nich, który wchodził przy schodkach, wychyliłem lekko z pre-firem na podest, normalna akcja.
10;18 nawet tu nie walilem spraya, a jakies randomowe pestki, które weszły.
11:46  przeciez leciał na bh, a to też słychać to po pierwsze, a po drugie to normalnie wychylenie jak na server aim/hs do tego na tej mapie

Większośc akcji jest normalne, są to standardowe pozycje na tej mapie na aim/hs, tak jak ustawienie przy schodkach w picie, przy schodkach na gali. Nie ma żadnych przeskoków/abh, a akcja gdzie ty widzisz 'przeskok' to jedynie ruch myszka w skrzynke, gdy model się za nia schował. Co do akcj na gali, nie wiem co śmieszyło admina co mnie zbanował, bo przecież tylko klikałem myszka, gdy gosc był pod celownikiem, pozdro.

• wQ. zablokował ten temat
  • Odpowiedzi 6
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...