Iga ツ Napisano 22 Maja 2018 #512866 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Witajcie Od dłurzszego czasu nie mam w jakie gry grać. Napiszcie tutaj wasze gry i gdzie można je pobrać Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 22 Maja 2018 #512867 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 42 minuty temu, Iga ツ napisał: Witajcie Od dłurzszego czasu nie mam w jakie gry grać. Napiszcie tutaj wasze gry i gdzie można je pobrać Dłuższego* Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 22 Maja 2018 #512868 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Fortnite - gierka f2p do pobrania poprzez launcher epic games, rozgrywka zbliżona do pubg czy h1z1 z tym że tutaj jeszcze dochodzą elementy zbierania surowców oraz budowania https://www.epicgames.com/site/en-US/home Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 25 Maja 2018 #513044 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 @Ab3L jaki fortnite, tam się można wkureiac za bardzo ja polecam minecrafta, gram od miesiąca wraz z kumplami na wlasnym serwerze i nic innego mnei tak nie relaksuje niż te jebane klocki :C Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 25 Maja 2018 #513045 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 @wQ. to kiedy gramy w te karabiny? nic tak bardzo nie relaksuje jak udany taniec nad trupem przeciwnika patrzącego na nasz udany taniec nad jego własnym ciałem xDDDDDDDDD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 27 Maja 2018 #513185 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Jakbym miał stawiać na klasykę to: Polecam grać w Minecrafta Ostatnimi czasy popularną grą stał się Fortnite. Polecam jeszcze Wolfteam, ale od twórcy aeriagames jest to gra, która wciąga, ale zbiegiem czasu jest mnóstwo cziterów, ale i tak zajebiście się tam gra. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 27 Maja 2018 #513201 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Minecraft nawet spoko tez z kolegami bawie sie w te klocki czasem. Polecam ci tez World Of Tanks nawet spoko gra fajna dla zabawy tylko bedą cie napoczatku niszczyć ale sie nauczysz :D. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 15 Czerwca 2018 #514584 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 A ja polecam Wordl Of Tanks/Hero Zero/Farmin Simulator 2017/GTA V/Fortnite/PayDay2/FarCry3 Mroźny i Iga ツ dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi