Skocz do zawartości

KutasDoZiemi Reporter

Frederick

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Szymon
Kontakt (GG/e-mail/steam): 63508710/ [email protected], shorin111
Twoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: Byłem reporterem na różnych forach, portalach społecznościowych, prowadziłem różnego rodzaju dyskusję na wybrany przeze mnie temat i wiele innych zadań, które należą właśnie do reportera, dziennikarza. Doświadczenie według mnie mam bardzo dobre powiedziałbym wręcz znakomite bo miałem dużo styczności z prowadzeniem wywiadów na portalach społecznościowych typu facebook, naszaklasa i wiele innych podobnych do nich portalach. 
Znajomość zasad pisowni:  Jak wiadomo nikt nie jest idealny. Moją zasadę pisowni oceniam na mocne 8 z tego względu, że czasami popełniam błędy przez nieuwagę.
Ile masz wolnego czasu?:  Jeżeli to nie będzie problem to rozpiszę wam jak to u mnie będzie wyglądało z obecnością na takowym forum. Od godziny 14:30 do 22:30 zależy czy nie będę miał pracy, ale do tej 22:30 mogę wam zagwarantować, że będę aktywny. Natomiast w soboty i Niedziele od godziny nawet 6:00 jestem typem tego człowieka co im wcześniej wstaje temu wszystko się udaje oczywiście do godziny 15:00 bo muszę czasami odpocząć bo jeszcze mam życie prywatne i muszę w nim zrobić trochę spraw. Następnie po 2/3 godzinach odpoczynku od godziny 17:40 do 1:00. Myślę, że moja obecność będzie oceniana jako pozytywną aktywność na owym forum.

Dlaczego starasz się o to stanowisko?:  Myślę, że jestem dobrym kandydatem na owe stanowisko dlatego, że jestem osobą sumienną wywiązującą się z obowiązków, które sobie postanowiłem i te, które zostały nałożone przez osoby trzecie. Staram się w wywiadach nie pisać ciągle tych samych pytań bo wiadomo, że każda osoba jest inna i nie możemy jej porównywać do tej poprzedniej i zawsze się staram pisać inne pytania. Staram się o stanowisko reportera z tego względu, iż nie ma ani jednego reportera na forum, a wiadomo, że użytkownicy chcą czytać różne artykuły, wywiady lub różnego rodzaju gazetki. Jak otrzymam takową rangę jaką jest właśnie reporter to wprowadzę tutaj nowości począwszy od różnego typu gazetek na różne tematy np. ze świata, kraju czy też sportowe relacje. 

• Moderator

Nieuwagę *

W wywiadach * (nie we) 

Sorry zawsze się muszę o ortografię przyczepić :D

Masz ode mnie tak:

+ wiek

+ podanie nawet przekonujące 

+ brak reporterów 

EDIT:

Jeśli dostaniesz Rangę to pamiętaj, że Pytanie Dnia jest tylko moje i od tego wara :1f602:

jestem na TAK

+wiek, ale i tak jest troszkę głupi :*

+Doświadczenie 

+ładnie napisane podanko 

-brak reporterów 

Lubie cie Siusiaczku i mam nadzieję, że dostaniesz range <3

@edit muszę wam wyjawić pewną tajemnice 

ja z osobą piszącą to podanie sypiamy razem 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...