Frederick Napisano 26 Maja 2018 #513088 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Imię: SzymonWiek: 20Kontakt (GG/e-mail/steam): 63508710/ [email protected], shorin111Twoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: Byłem reporterem na różnych forach, portalach społecznościowych, prowadziłem różnego rodzaju dyskusję na wybrany przeze mnie temat i wiele innych zadań, które należą właśnie do reportera, dziennikarza. Doświadczenie według mnie mam bardzo dobre powiedziałbym wręcz znakomite bo miałem dużo styczności z prowadzeniem wywiadów na portalach społecznościowych typu facebook, naszaklasa i wiele innych podobnych do nich portalach. Znajomość zasad pisowni: Jak wiadomo nikt nie jest idealny. Moją zasadę pisowni oceniam na mocne 8 z tego względu, że czasami popełniam błędy przez nieuwagę.Ile masz wolnego czasu?: Jeżeli to nie będzie problem to rozpiszę wam jak to u mnie będzie wyglądało z obecnością na takowym forum. Od godziny 14:30 do 22:30 zależy czy nie będę miał pracy, ale do tej 22:30 mogę wam zagwarantować, że będę aktywny. Natomiast w soboty i Niedziele od godziny nawet 6:00 jestem typem tego człowieka co im wcześniej wstaje temu wszystko się udaje oczywiście do godziny 15:00 bo muszę czasami odpocząć bo jeszcze mam życie prywatne i muszę w nim zrobić trochę spraw. Następnie po 2/3 godzinach odpoczynku od godziny 17:40 do 1:00. Myślę, że moja obecność będzie oceniana jako pozytywną aktywność na owym forum. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na owe stanowisko dlatego, że jestem osobą sumienną wywiązującą się z obowiązków, które sobie postanowiłem i te, które zostały nałożone przez osoby trzecie. Staram się w wywiadach nie pisać ciągle tych samych pytań bo wiadomo, że każda osoba jest inna i nie możemy jej porównywać do tej poprzedniej i zawsze się staram pisać inne pytania. Staram się o stanowisko reportera z tego względu, iż nie ma ani jednego reportera na forum, a wiadomo, że użytkownicy chcą czytać różne artykuły, wywiady lub różnego rodzaju gazetki. Jak otrzymam takową rangę jaką jest właśnie reporter to wprowadzę tutaj nowości począwszy od różnego typu gazetek na różne tematy np. ze świata, kraju czy też sportowe relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redzikxd Napisano 26 Maja 2018 #513089 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jestem na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Maja 2018 #513090 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Nieuwagę * W wywiadach * (nie we) Sorry zawsze się muszę o ortografię przyczepić Masz ode mnie tak: + wiek + podanie nawet przekonujące + brak reporterów EDIT: Jeśli dostaniesz Rangę to pamiętaj, że Pytanie Dnia jest tylko moje i od tego wara Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 26 Maja 2018 #513092 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jestem na tak: Podanie przekonuje wiek Nie ma warnów Doświadczenie ma Pss Nie martw się z Madzia zabieraj jej to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 26 Maja 2018 #513104 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Na tak: -w końcu ktoś kto stawia poprawnie przecinki, -fajna lekturka, -wiekowo i czasowo też na plus, -chyba takiej osoby szukaliśmy . Może jakieś ciekawsze te pytania dnia będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 26 Maja 2018 #513106 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Kutasdoziemi co to jest za nick? Wulgarny nick za dużo nie wróży, a tak poza tym nic nie mam aktywność jest więc dam Tak;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 26 Maja 2018 #513110 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jako że nie mamy obecnie reporterów to jestem jak najbardziej na TAK: + przede wszystkim DOŚWIADCZENIE! + wiek + po samym podaniu wydaje mi się, że chyba warto dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Maja 2018 #513113 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 TAK - Doświadczenie -Podanie -Wiek - Brak reporterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 26 Maja 2018 #513137 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 jestem na TAK +wiek, ale i tak jest troszkę głupi +Doświadczenie +ładnie napisane podanko -brak reporterów Lubie cie Siusiaczku i mam nadzieję, że dostaniesz range @edit muszę wam wyjawić pewną tajemnice ja z osobą piszącą to podanie sypiamy razem Frederick dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirErnesto Napisano 26 Maja 2018 #513143 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 na T A K WIEK brak reporterów OGARNIĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iga ツ Napisano 27 Maja 2018 #513171 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Na TAK: + Wiek + Dobry kontakt + Brak Reporterów + Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 27 Maja 2018 #513187 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Tak brak reporterow podanie jakoś tam napisane może w końcu jakieś fajne pytania będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Maja 2018 #513197 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Również jestem na tak. Widać, że jakieś doświadczenie masz wiek jest odpowiedni brak reporterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero(((((((9 Napisano 27 Maja 2018 #513208 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Oczywiście na TAK^^ +wiek +doświadczenie +brak reporterów +przekonujące podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 27 Maja 2018 #513228 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +brak reporterów +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 27 Maja 2018 #513265 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Jestem na Tak +Wiek +Doświadczenie +Aktywność +Miejsce jest +Pogadany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4MCZU Napisano 28 Maja 2018 #513354 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Na Tak Z tego co ja tu widzę po twoich postach i po opinniach użytkownikach to jestem na duże TAK + Wiek + Doświadczony + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Czerwca 2018 #514810 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Masz 2 warny i ostatnio napisałeś, że nie masz już czasu. Shock_Therapy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Czerwca 2018 #514811 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi