GiLO Napisano 26 Maja 2018 #513108 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 1. Nick: GiLO 2. Imię:kacper 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 1-9 5. Sprawny i działający mikrofon: TAk 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa):nie moge 7. Link do swojego GameTracker'a**: nie mam 8. Parę słów o sobie **: mam na imie kacper mam 15 lat lubie grac w csa 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:poniewaz lubie jego role i gdy cos sie dzieje daje nauczke 10. STEAM_ID**: Steam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1 miesiąc 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13- 17 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) : nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Maja 2018 Donator UB Team #513109 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 @Edit #1 Nie -wzór - nie spełniasz regulaminu - złożyłeś podanie na kilka rang w tym samym czasie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiLO Napisano 26 Maja 2018 Autor #513111 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 o lol to moj kolega ten obraz sr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 26 Maja 2018 Premium #513117 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Grafika też chcesz?? Ja to od razu bym wszystko Ci dał, ale te chamy i tak odrzucą. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 26 Maja 2018 #513119 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jesteś miłym i sympatycznym chłopcem, ale nie oszukujmy się oni i tak nie dadzą Ci szansy bo to są tacy ludzie którzy myślą tylko o sobie. Myślę, że mógłbym dać Ci na tak bo widać, że się rozpisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 26 Maja 2018 Premium #513124 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Nie: WIek amxx? 9/10? na pewno nie jeżeli to prawda to napisz na pw to cie sprawdzę ;) Nawet nie wiesz co to jest STEAM_ID... Każdy lubi role admina i dlaczego miałbyś nim zostać bo lubisz tą pozycje .... Pare słów to fajnie że masz na imię Kacper itp ale mógłeś napisać co robisz wolnych chwilach czymś się interesujesz a nie takie krótkie tak zwane "Gówno" Dodatku jesteś na 4 h i chcesz coś dostać ? admina? Daj się zapoznać pierw ludziom ;) Spróbuj za kilka lat napisać te podanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Maja 2018 #513126 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jak już chcesz coś tutaj osiągnąć to musisz przystosować się do zasad które tutaj panują. Z takim podejściem nic tutaj nie osiągniesz. Odrzucone. Black Wolf dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Maja 2018 #513127 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi