K4MCZU Napisano 29 Maja 2018 #513422 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Jakiego programu graficznego używasz?Gimp,PhotoshopPrzykłady twoich prac (minmum 5): Jak dlugo zajmujesz sie grafiką?:5 latStaz na forum:dzieńPełniłeś podobną funkcje?:TakSpecjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery):Bannery. Avatar. Sygnatura. LogaDlaczego Ty?:ponieważ nie MA grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Maja 2018 Dziewczyna UB Team #513423 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Wybacz ale jestem na nie: + / - wiek - staż - prace... Słabe są jeśli mam być szczera. Poza tym odnoszę wrażenie, że niektóre z nich gdzieś już widziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 29 Maja 2018 #513430 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Ode mnie masz zdecydowane NIE. Na samym wstępie popisałeś się dając nie swoją pracę w jednym ze zleceń co z góry przekreśliło Twoje szanse w moich oczach. ponadto tak jak wspomniała Madzia, zgadza się... w niektórych pracach użyłeś gotowców pod edycję napisu bez jakichkolwiek większych przeróbek. Tak się po prostu nie robi, nie Twoje, nie ruszaj.. a jeśli już to mogłeś chociaż podać źródło z którego miałeś jakieś gotowe tło zamiast pisać że grafika jest twojego autorstwa. Wtedy byłbyś zupełnie inaczej potraktowany.. i tak dla formalności jest coś takiego jak wyszukiwarka obrazów na necie więc nie problem trochę pogrzebać i dowiedzieć się że odstawiłeś po prostu wielką lipę. Grafik z 5-letnim stażem? Wątpię. edit: wytłumacz mi coś.. chcesz aby ludzie traktowali Cię poważnie? Jeśli tak to zdecyduj się gdzie chcesz być tym grafikiem zamiast składać podania gdzie popadnie... https://imgur.com/a/vlIwcSZ Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 29 Maja 2018 Premium #513431 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Aktualnie też jestem na nie: Jak wcześniej Speedzik pisał za mało jesteś na forum daj się ludziom zapoznać a nie piszesz podanie od razu i też niestety znalazłem 1 pracę w galeri też znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 30 Maja 2018 Premium #513449 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Staż na forum a już oceniasz Reportera, że jest aktywny, fajnie masz. Druga sprawa nie spełniasz wszystkich wymagań. Śmiech na sali, składanie podania jak dopiero tu przyszedłeś i czego oczekujesz? Nie autorskie pracę, przynajmniej te co są wymienione, sam nie sprawdzałem. Na nie I tak to tu jeszcze zostawię, jakbyś chciał coś nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Maja 2018 #513480 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Po konsultacji z moim mistrzem od plagiatów i grafiki stwierdziliśmy że nie nadajesz się na to stanowisko. Nie potrzebujemy tutaj takiej osoby. Podanie odrzucone. Ab3L dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Maja 2018 #513481 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi