Skocz do zawartości

Kamczu

K4MCZU

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiego programu graficznego używasz?Gimp,Photoshop
Przykłady twoich prac (minmum 5): 

Jak dlugo zajmujesz sie grafiką?:5 lat
Staz na forum:dzień
Pełniłeś podobną funkcje?:Tak
Specjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery):Bannery. Avatar. Sygnatura. Loga
Dlaczego Ty?:ponieważ nie MA grafików

• Grafik

Ode mnie masz zdecydowane NIE. Na samym wstępie popisałeś się dając nie swoją pracę w jednym ze zleceń co z góry przekreśliło Twoje szanse w moich oczach. ponadto tak jak wspomniała Madzia, zgadza się... w niektórych pracach użyłeś gotowców pod edycję napisu bez jakichkolwiek większych przeróbek. Tak się po prostu nie robi, nie Twoje, nie ruszaj.. a jeśli już to mogłeś chociaż podać źródło z którego miałeś jakieś gotowe tło zamiast pisać że grafika jest twojego autorstwa. Wtedy byłbyś zupełnie inaczej potraktowany.. i tak dla formalności jest coś takiego jak wyszukiwarka obrazów na necie więc nie problem trochę pogrzebać i dowiedzieć się że odstawiłeś po prostu wielką lipę. Grafik z 5-letnim stażem? Wątpię.

edit: wytłumacz mi coś.. chcesz aby ludzie traktowali Cię poważnie? Jeśli tak to zdecyduj się gdzie chcesz być tym grafikiem zamiast składać podania gdzie popadnie... https://imgur.com/a/vlIwcSZ

• Premium

Staż na forum a już oceniasz Reportera,  że jest aktywny, fajnie masz. 

Druga sprawa nie spełniasz wszystkich wymagań. 

Śmiech na sali,  składanie podania jak dopiero tu przyszedłeś i czego oczekujesz? 

Nie autorskie pracę, przynajmniej te co są wymienione, sam nie sprawdzałem. 

Na nie 

I tak to tu jeszcze zostawię,  jakbyś chciał coś nadrobić. 

• Administrator

Po konsultacji z moim mistrzem od plagiatów i grafiki stwierdziliśmy że nie nadajesz się na to stanowisko. Nie potrzebujemy tutaj takiej osoby. Podanie odrzucone. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...