Madziaa<3 Napisano 31 Maja 2018 Dziewczyna #513549 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Czy wystąpiłbyś w serialu typu "Trudne Sprawy" lub "Dlaczego Ja?", gdyby za każdy odcinek proponowaliby Ci 3 tysiące złotych? Uzasadnij. Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Maja 2018 #513551 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Nie, troche za mała rekompensata bycia pośmiewiskiem po takim odcinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Maja 2018 Donator UB Team #513552 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Nie chciałbym wystąpić w żadnym z tych serialów paradokumentalnych, gdyż iż ponieważ nie lubię się publicznie pokazywać a już tym bardziej w telewizji żeby się ze mnie potem śmiali jak wyjdę na miasto czy gdzieś, a jeżeli chodzi o pieniądze to i tak nie zagram choćby mi miliard euro , franków szwajcarskich czy innych dolarów zimbabwe oferowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 31 Maja 2018 Dziewczyna Autor #513553 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Raczej bym nie wystąpiła. Niby szybkie i łatwe pieniądze, ale nie chcę robić z siebie debila w telewizji... Poza tym nie lubię na siebie zwracać uwagi. Potem to wytykanie palcami na mieście, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 31 Maja 2018 Premium #513554 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Nie. Gdyż nie lubię się pokazywać publicznie w telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 1 Czerwca 2018 #513558 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 A ja bym wystąpił,a dlaczego?Żadna praca nie hańbi,jedno kiwniecie palcem nie tak to w pape i tyle by się skończyło A pieniądz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 1 Czerwca 2018 #513561 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Nieee bo tam wymagają patologicznego zachowania i darcia ryja przez cały odcinek - szkoda mi gardła hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 1 Czerwca 2018 #513562 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Ja bym nie wystąpił bo i tak mam kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 1 Czerwca 2018 #513564 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Za mało hajsu, nope :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 1 Czerwca 2018 #513567 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Nie, może jestem debilem i nie trudno było by mi zagrać ale bez przesady szanujmy się xDDD Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 1 Czerwca 2018 #513569 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Nigdy w życiu jak widzę te produkcje to mam ochotę wyrwać kable i wywalić telewizor przez okno , obecna telewizja spada na dno niech wrócą lata 90 Mumin. i Ponczeg :v dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 1 Czerwca 2018 #513609 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Pewnie że tak. Swoją drogą ciekawe ile by płacili za odcinek za role karła Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi