Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Czerwca 2018 #513596 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 W tym poradniku napiszę jak rozpisać demko. Niby proste, ale jednak kilka osób ma z tym problem i nie wie jak się do tego zabrać. Postaram się wyjaśnić jak najłatwiej. Na początku pobieramy demko z HLTV (chyba, że mamy swoje to nie potrzeba). Skąd pobrać HLTV? - patrz zdjęcie niżej. Gdy pobierzemy demko będzie ono spakowane w paczkę rar, więc musimy je wypakować do folderu z csem. Nonsteam: D:/CS/Counter Strike/cstrike Steam: D:/Program Files/Steam/Steamapps/Common/HalfLife/cstrike Po wypakowaniu najlepiej zmienić sobie jego nazwę, choć niekoniecznie. Będzie nam wtedy łatwiej. Osobiście polecam ustawić nazwę zbliżoną do nicku delikwenta, którego uważamy za spalonego lub nazwą mapy, na przykład "dd2" Następnie włączamy csa i w konsolę (klawisz "~") wpisujemy " viewdemo nazwadema " (np. viewdemo dd2). Szukamy gracza klikając lewym przyciskiem myszy aż do momentu, gdy znajdziemy jego nick. Jeżeli znajdziesz coś podejrzanego kliknij ESC i zatrzymaj demko. Spójrz na minutę, w której uważasz, że ktoś się palił i sobie to zapisz gdzieś na kartce, telefonie czy gdziekolwiek. Przykład: 1:22 - gra modelowa 2:38 - przeskok na głowę Mroźny, Mumin. i F!0lk4 dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Czerwca 2018 #513597 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Dziękuję, teraz na pewno sobie poradzę z rozpisaniem demka oczywiscie wtedy, jeżeli ktoś się odważy odwołać od mojego bana Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 1 Czerwca 2018 #513598 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Jako przyszły początkujący admin, Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Czerwca 2018 #513599 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Dla mnie nic nowego, ale dla niedoświadczonych ludzi zawsze się może przydać. Taka mała uwaga z mojej strony, w Windowsie po zaznaczeniu pliku za pomocą klawisza F2 możemy zmienić nazwę. Zatem jeżeli wkleimy demo do odpowiedniego folderu, wciskamy F2, a potem ctrl+c. Potem po odpaleniu CS-a otwieramy konsolę, wpisujemy viewdemo i wklejamy po prostu nazwę demka ze schowka. Druga uwaga, wystarczy wpisać samo viewdemo, jak pojawi się player, wystarczy wcisnąć guziczek na maksa po lewej stronie, a wyświetli nam się pełna lista demek dostępnych w folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 1 Czerwca 2018 #513600 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 nie no Madzia cyk fuch robota normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 1 Czerwca 2018 #513601 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Polecam program complexity demo player, nie trzeba sie bawic w jakies /viewdemo w konsolach tylko uruchamiamy plik demka bezposrednio przez ten program, tak jak pliki pobierane otwieramy winrarem, tutaj jest podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Czerwca 2018 Autor #513604 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Nie każdy potrafi się posługiwać tym Complexity Demo Player. Sama ogarniałam to z tydzień xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 1 Czerwca 2018 #513610 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Ja z kolei polecam progam IrfanView 64 Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 10 Czerwca 2018 #514227 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Mini poradnik dla mniej doświadczonych. Polecam na początek :v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi