polskipolaczek Napisano 6 Czerwca 2018 #513913 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Nick na serwerze: NePaPL Wiek: 13 Znajomość AMXX: 8/10 Doświadczenie: Byłem raz adminem na serwie kolegi Staż w CS'a: 7lat SteamID: STEAM 0:1:434261457 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:207909829Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/NePaPL/145.239.237.104:27425/Kontakt: na stronie pochylnia.pl :)))),skype,steam,gg,ts Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czesto gram na serwerze cod mod801k spedzam na nim min. 1godz .Czesto zauwazam osoby Ktore łamią regulamin serwera uważam ze sie nadaje oraz chciał bym pomóc administracji serwera nowy steam:http://steamcommunity.com/id/hujkurwahuj2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 6 Czerwca 2018 #513920 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Na nie - Wiek - Staż wątpię żebyś grał w to od szóstego roku życia - Amxx chętnie sprawdził bym twoje umiejętności jak znasz aż tyle komend jak na 13 lat, a w co wątpię żebyś umiał Amxx na 8/10 - I admina u kolegi na serwerze nie jest trudno dostać skoro się znacie bardzo dobrze bo się mu pewnie zapytałeś czy Ci da to od razu się zgodził tak przypuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polskipolaczek Napisano 6 Czerwca 2018 Autor #513923 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 dokladniej to gram 6-7 lat ale nie jestem pewny dokladnie ,Amxx serio potrafie obsługiwać tak ja powiedzialem 8/10 i wiem jak to brzmi ze admin u kolegi ze wzioł mnie po kolezensku tak naprawde nie wziol mnie po kolezensku tylko musialem pisac podanie narmalnie jak każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 6 Czerwca 2018 #513924 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 na nie -sam wiek juz sadzi o twoim mysleniu.Podanie od 16 roku zycia,regulamin sie klania -staz -/+steam a narazie cie nie widzialem wg na steam -/+doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 7 Czerwca 2018 #513940 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Jestem na nie @Senior Tom Wiek nie ma znaczenia według mnie bo jeśli osoba, która ma przykładowo 23 lata, a zachowuje się jakby ktoś mu przeorał od tyłu. - Coś mi się nie chce wierzyć, że masz znajomość AMXX tak wysoką to chyba potrafisz edytować pluginy bo znajomość na 5 to jest, że umiesz sprawnie krozystać z amxmodmenu - staż na serwerze masz mały, musisz trochę z nami jeszcze pograć - Ani razu Cię nie widziałem na steamie - Doświadczone masz znikome według mnie, ale to nie mnie oceniań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirErnesto Napisano 7 Czerwca 2018 #513943 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 na NIE nie widzialem cie dawno na serwie grasz bez stima staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Czerwca 2018 #513960 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Hue hue NIEEE - GT - grałeś tylko wczoraj 45min - znowu po kilku negatywnych opiniach przestaniesz grać na serwerze ? - grasz od 6stego roku życia? wtf? masz 13 a grasz od 7 ? nie chce mi sie wierzyć +/-- steam z VAC'iem - doświadczenie - wiem jak to wygląda "byłem adminem na serwerze kolegi" - Cytuj Czesto gram na serwerze cod mod801k spedzam na nim min. 1godz .Czesto zauwazam osoby Ktore łamią regulamin serwera uważam ze sie nadaje a) to nie jest serwer 801k lvl tylko 80k lvl albo jak już 80001 lvl *Mała uwaga* b) Min 1 godz? GT chyba jakoś inaczej liczy c) moge być chamski ale taki mały minus : przed "które" stawia sie przecinek i w środku zdania nie pisze sie z dużej litery + przed "że" też stawia sie przecinek chyba, że miałeś na myśli wyraz "ze" no to już coś innego *To jest moja taka mała uwaga v2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polskipolaczek Napisano 8 Czerwca 2018 Autor #514003 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 narazie niebede grac na serwie bo złamałem se palca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Czerwca 2018 #514052 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Po 1 zacznij więcej grać, posiedź trochę na serwerze i wtedy złóż podanie po 2 palec zlamany i w cs 1.6 nie można grać, ale już w csgo tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Czerwca 2018 #514053 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi