Pyton. Napisano 15 Czerwca 2018 #514585 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Witajcie Zrobiłem ten artykuł ponieważ są już prawie wakacje i trzeba znać "Zasady bezpieczeństwa nad wodą" Po piwku tracimy czujność Połowa przypadków utonięć ma związek z wypitym alkoholem. Odłóżmy na bok polską fantazję, umiłowane i marne popisy przed kolegami. Zasady Bezpieczeństwa Nad Wodą Nigdy nie wchodź do wody po alkoholu i środkach odurzających Nie skacz do wody w nieznanych miejscach Pływaj tylko w miejscach do tego wyznaczonych Stosuj się do poleceń ratownika Nie wbiegaj do wody rozgrzanym Nie wypływaj na materacu daleko od brzegu Odpoczynek nad morzem to wspaniała rzecz. Słońce, plaża, atmosfera wakacji - łatwo zapomnieć, że woda nawet ta z pozoru bezpieczna i spokojna, jest groźnym żywiołem! Źródła: Google grafika, gazeta.pl, własna wiedza Dziękuję za przeczytanie Pozdrawiam @Cebi Ab3L, Rey i Sy[K]uS dodali reakcje 3 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Czerwca 2018 #514598 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 + Najczęstsza przyczyna utonięć? Woda Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 15 Czerwca 2018 #514604 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Badania dowodzą, że umiera 100% osób spożywających wodę Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomkowiec Napisano 4 Grudnia 2018 #521791 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 To jest plagiat! Widziałem ten artykuł na innej sieci Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi