Moderator Mumin. Napisano 15 Czerwca 2018 #514590 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Nick: `SpeedziK~.Wiek: 17 Kontakt: steam, forum, fb , gg, tsZnajomość AMXX (0-8): 7/8Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Posiadam bardzo dużo wolnego czasu, który mogę wykorzystać na banowanie cziterów, jestem aktywny na forum, często widzę na CB, że gracze wołają na serwer admina a żadnego nie ma, potrafię rozróżnić gracza ze skillem od czita, gram na prawie każdym naszym serwerzeStaż na forum: rok i pięć miesięcyJak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: Teraz będzie siódmy miesiąc, wcześniej miałem admina na cod 601 (od lutego tamtego roku) i go mod only dd2 (marca tamtego roku).Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TAKCoś o sobie: Miły, przyjacielski, pomocny, nie sprawiam żadnych problemówLink do 10 reklam: Wyślę sms Boski Z Polski i Mroźny dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 15 Czerwca 2018 #514591 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Na TAK + Wiek + AMXX + Staż + Kontaktowy + Miły + Kulturalny + Uprzejmy + Reklamy + Mikrofon + Admin na serwerze Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Czerwca 2018 #514592 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Duże TAK : + wiek + staż na forum + amxx + nie ma z nim żadnych problemów +++ aktywny Same + więc nie będę więcej wymieniać. No, może 1 minus się znajdzie: - rudy!!! Powodzenia Mroźny i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 15 Czerwca 2018 #514593 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Na TAK: + Ogarnięty jak na swój wiek + Aktywność na forum kolosalna + Amxx Powodzenia Rudzik Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 15 Czerwca 2018 #514614 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 To Tak ode mnie Pomocna Dłoń + Przyjdę do ciebie z problemem zawsze mi pomożesz i takich ludzi się szanuje + Kulturę osobistą masz + i to na wysokim poziomie nic dodać nic ująć Powodzenia Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 17 Czerwca 2018 #514740 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Moje podanie olałeś, ale pokaże, że jestem lepszy[bo jestem] i wypowiem się w twoim... Zaczynając od tego co by było gdybym był na nie?? Pewno byś kolegów zawołał i byście mnie zlali,"kolegów" dobra koniec żartów. Na tak: jest to jedna z najlepszych osób na tym forum [nie chodzi mi o skilla, bo gra chvjowo tylko samym tym, że tu jest nadrabia 90% forum], jest zawsze, nawet jak go nie ma to i tak jest, kontakt ts??, to trzeba się kiedyś zgadać i posiedzieć, ale dałeś tego kontaktu tyle, jakby ktoś serio coś od Ciebie potrzebował Jedynym minusem jest to, że nie chce grać na hardach z mną, na someyi, chodź proponowałem mu łatwy start...Ale jak Ty nie zmienisz zdania, to ja zmienię Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 17 Czerwca 2018 #514772 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Jestem na TAAK +wiek +AMX +Aktywność i staż +Miły Powodzonka^^ Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2018 #515453 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na STEAM/TS. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2018 #515454 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi