Madziaa<3 Napisano 5 Lipca 2018 Dziewczyna #515758 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Masz jakieś swoje zdjęcie z młodszych/dziecięcych lat? Wstaw je tutaj jeżeli jesteś odważny! Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 5 Lipca 2018 Donator UB Team #515760 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 3 lata wtedy miałem Madziaa<3 i Mroźny dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 5 Lipca 2018 Dziewczyna Autor #515761 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 To zdjęcie z 2 gimnazjum XD Ile się wtedy miało, 13 lat chyba. A tu z zerówki @Rey ♔ wstaw Mroźny, Luczko i Mumin. dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Lipca 2018 Użytkownik #515762 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Może by sie jakieś znalazły ale nie wstawie bo się wstydze swojej mordki -.- @Edit 1 @Madziaa<3 nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Lipca 2018 #515777 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 NO TO LECIMY: Podstawóweczka, czyli 7-8 lat xD Z cyklu "Na uj się gapisz" (Nie pamiętam ile lat, sami oceńcie xD) Już wtedy wiedziałem co będę robił w późniejszych latach (około 5-6 lat) Z młodszym bratem Karolem (z lewej On, z prawej Ja dla jasności xD) (brat 4 lata, ja 11) Podsumowując to, jak i pozostałe zdjęcia: "A idź pan w chuy" (jakoś 4-5 lat) No i to by chyba było na tyle Czekamy na zdjęcia kolejnych użytkowników Madziaa<3 i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 6 Lipca 2018 #515778 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Patrząc mój album, mam tylko zdjęcia gdy mam 1-2 latka i to chyba z 5-6 zdjęć, a mój starszy brat ma chyba setki swoich zdjęć jak był mały :v Edit1 : poszukam jeszcze w tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi