boxxi Napisano 11 Lipca 2018 #516046 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Witam. Otóż kiedy próbuję się dołączyć na jakikolwiek serwer to po chwili wyrzuca mnie z komunikatem: "CMD_BACKUP hit". Nie wiem skąd to się pojawiło. Poprzedniego dnia wszystko działało. Poniżej to co w consoli jest. BUILD 1358 SERVER (0 CRC) Server # 24 [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Blocked) Requesting tempdecal.wad from server Couldn't open file overviews/gg_bat.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/gg_bat.txt. Using default values for overiew mode. Error: could not load file sprites/grass_01.spr Error: server failed to transmit file 'customization' boxxi dolacza do Sil Terrorystow PTB: Zostales automatycznie przydzielony... [CSDM] This server is running CSDM 2.1.3c-KWo1 [CSDM] Visit http://www.bailopan.net/ [CSXGuard] "ex_interp 0.01": (ST Blocked) Wpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komend CMD_MAXBACKUP (usunąłem informacje o zabójstwach by nie przeszkadzały) Bardzo proszę o pomoc. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Lipca 2018 #516779 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Jeżeli nadal masz ten problem, usuń plik tempdecal.wad Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi